sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Taukoa ollut ja apua banneriin?

Eli tosiaan ollut taukoa kirjoittamisesta koska koulu jatkunut ja nyt tämän viikon ajan on ollut tallivuoro. (tänään loppuu!)
Ja ensiviikolla olenkin vain pari päivää koulussa ja sitten tulee vähän pidempi viikonloppu.
Tarkoituksena olisi nyt viikonloppuna kokeilla uutta vuokrista, hjörkkaa. 
Lähempänä oleva Hjörkka, takana Leksu. Söpöt! <3
Sekä mietin jos ehtisin niin kävisin sitten myös Leksua moikkaamassa ja jos mahdollista myös liikuttamassa siellä uudella tallilla.
Ainakin 1 päivä on varattu jo Jennille ja hänen vuokrikselleen! ;) Siitä ilmeisemmin postausta silloin! Ja joko pidän yhden päivän vapaata tai karkaan viellä Jatilaan käymään jälleen Selinan kanssa! 
Eli tämän tytön kanssa pitäisi taas nähdä! 
Tätä pikku poroa pitäisi mennä moikkaamaan uuteen talliin,
 ja jos mahdollista liikuttamaakin.
Että ei pitäisi viikonlopusta ainakaan hepaton viikonloppu tulla! Hyvä jos kaikkea ehtii edes kun vain 4 päivää vapaata. Kun torstai olisi Jennille, ?Perjantai leksua?, Lauantai tai sunnuntai sitten Hjörkka ja jatila! Että huhhuh, hyvä jos vapaata tulee, mutta kyllä uskon että tulee.

Ja mietin haluisiko joku tehdä minulle uuden bannerin? ja ehkä uuden taustan? Joulu meni ja pitäisi jouluinen teema sitten vaihtaa keväiseen teemaan. Jos haluat tehdä niin kommenttia tuohon alas vain!

2 kommenttia:

  1. Voin tehdä bannerin :) ja tuolta > http://hotbliggityblog.com/ < saa kivoja taustoja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos jos viitsit! :) kuvia saa tuolta sivulta: Banneriin kuvia. Ja toki kuvia mitä olen julkaissut muutenkin blogissa saa käyttää! ;) Ja minäpä selaan taustat ja katson jonkun kivan! :)

      Poista