lauantai 11. tammikuuta 2014

Muutto päivä

Tänään siis Leksu vihdoin muutti uuteen kotiin.

Menin tallille jälkeen yhden toista ja otin pari kuvaa Leksusta kun se viellä oli tällä vanhemmalla tallilla.
Leksu vain seisoo puukasan vieressä ihmettelemässä
(hjörkka seurana)

Kun sitten Leksun omistaja tuli tallille juteltiin hetki ja sitten kävin hakemassa Leksun sisälle jossa harjasin hetken, laitettiin loimi päälle ja kun uuden tallin omistaja tuli trailerin kanssa vietiin leksu sinne.
Meni poika kyllä nätisti sinne sisään ja oli ilmeisemmin koko matkan tosi kiltisti siellä.
Perillä sitten siellä uudella tallilla otettiin leksu suoraan ulos trailerista ja leksun omistaja sitten talutteli leksua ja minä otin heinäverkkoa pois traikusta.
Leksu meni hetkeksi uuteen karsinaansa tutkiskelemaan ja ihmettelemään jossa se söi hetken heiniä ja pari porkkanaa ja herkku namuja.
"terve!" <3 
"onko sulla mulle jotain?"
"tuolta suunnasta kuuluu toisia hevosia, hmmm..."
Ei se poika siellä kumminkaan kauaa nauttinut olla ja vietiin se sitten ulos laitumelleen. Jossa meni heti tutustumaan toisiin issikoihin jotka olivat aidan toisella puolella. Tuli kyllä heti toimeen toistensa kanssa!
pusu kaveri! :3 
Leksu sai siellä oleskella ja tutkiskella ja siivosin karsinan ja ruoka ja juomakuppeja siinä. Vein myös päiväheinät leksulle joita se tuli syömään laitumen alapäästä.
"ei, en tule, tutkin pikku puita!" :3
Karkuun! 
"oon nyt varmasti piilossa!" 
Kävin sitä siellä laitumella pariin kertaan rapsuttelemassakin ja katselin muitakin issikoita mitä siellä oli. (kaikki oli söpöjä! <3 )
Mutta sitten sen jälkeen kun viellä loppu rapsuttelut olin käynyt antamassa niin lähdin jo kotiin päin. 


Oli kyllä kivaa auttaa leksua muutossa ja oli kiva nähdä että leksu nautti jo nyt uudessa tallissa olosta! toivottavasti se myös jatkossakin siellä tykkää olla. Sitä käyn sitten katselemassa myöhemmin kun aikaa jälleen olisi! 

Mutta blogille siis ilmeisemmin tulossa toinenkin päätähti, josta kirjoittelisin sitten enemmän kun leksua sitten kun käyn kumminkin harvemmin kattelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti