tiistai 1. marraskuuta 2016

Kuulumisten kertomista vaan

Kuulumisia ei ole tullut kun niitä ei juurikaan ole ollutkaan. Toki olen päivittäin tallilla käynyt, mutta joko ei ole tullut materiaalia tai olen ollut jossain tekemässä jotain muuta. Hjörkallakin oli esimerkiksi vapaata sitten torstaista sunnuntaihin. Vasta maanantaina kävin viiden jälkeen Hjörkan liikuttelemassa jo ihan pimeässä.

Mitä sitten olen tehnyt jos en ollut Hjörkkaa liikutellut, no kävin lauantaina ja sunnuntaina seuraamassa kisoja. Lauantaina olin askellajikisoissa, sunnuntaina estekisoissa. Sunnuntaina kävin myös sitten kisojen päätyttyä liikuttamassa Lumikin, sillä kun oli ollut taas viikon vapaat alla niin mikäs olisi ollut parempaa paitsi lähteä ponin kanssa hölkkäilemään kentälle ja radalle.
Kentällä Lumikilla oli hiukan herkkä takapää ja sehän lenteli kohti joka toisella ravipätkällä. En kumminkaan itse siitä välitä ja vaikka välillä tuli joku äkki lähtö loikkiakin ja minä viisaana ilman hanskoja, niin huomasin ainakin että ponilla oli kivaa. Kentällä riittävän kauan juostua ja käveltyä lähdettiin viellä radalle hölkkä lenkille. Hölkättiin melkein koko rata läpi, kura kohdat ja viimeinen suora tallia kohti käveltiin ettei niissä tullut sitten turhia sattumisia.



























Mitäs viellä, no olen suunnitellut joulukalenteria kovaa tahtia, lisäksi eilen tuli viisaana ideana, että teen youtubeen myös oman joulukalenterin, kuukausi aikaa toteuttaa molemmat joulukalenterit, mutta ainakin tuben puolelle saan apua. Toki suunnitelmissa olisi käyttää osaa tuben puolella olevaa joulukalenterin luukkua myös täällä blogin puolella.





























Joten jos blogi välillä hiljenee näin viikonkin pituiseksi johtuu se ihan siitä että ei ole materiaalia mitä julkaista tai teen joulukalentereita valmiiksi.Viellä ehtii vaikuttaa joulukalenteriin ja antaa ideoita siihen! Lisäksi teitä on jo 71 lukijaa! Kiitos siis kaikille jotka ovat alkaneet seurata tätä blogia!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Nätti tuo uusi banneri, vautsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne on kyllä ihan vaan puhelimella otettu :D Itsekkin tykkään bannerista ja kunniaa tekijälle: Jellonat.blogspot.fi

      Poista
  2. Täälläkin yritetään valmistella epätoivoisesti jouluikalenteria... saa nähdä saanko joka luukun valmiiksi! Tuo pienempi poni on aivan älyttömän ihanan värinen!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ette ole ainoa jolla on ongelmia joulukalenterin suhteen :D Ja poni on Lumikki, itsekkin tykkään kovasti sen värityksestä, vähän erilaisempi kuin yleensä! <3

      Poista
  3. Täälläkin joulukalenteri tulossa! :)

    Jos mahdollista, niin joku tuote esittely ois kiva, tyyliin BOT tms, tai sitten sun normi tallirutiini.

    http://anselminaskeleet.blogspot.fi

    VastaaPoista