sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Se vaan loikkii tyylillään

Lumikista taas kuulumista, kun päädyin lauantaina jälleen kaverien kanssa ponin maastakäsin liikuttamaan. Hyppäiltiin taas agilityn muodossa ponin kanssa ja sehän nautti, hauskinta myös on ettei agility ainakaan ulkoisesti koskaan näytä raskaalta ponille vaan päin vastoin todella kevyeltä. Vaikka olisikin iso maha ja karvaa, mutta kuten alla tulevissa kuvissa tulee näkemään, maha voi pienentyäkkin kehon pidentyessä! Teen tästä taas tälläisen kuvapainotteisen postauksen ja jätän kuvat alle teille katsottavaksi, kun niitä tuli taas mukavasti!
Sen verran päivästä että menin aluksi tallille kuvaamaan ratsastuksia, sitten pidin kavereille tunnin, Lumikki perään agilityä, käytiin vähän pellollakin jonnyn mukana, sit oikeastaan vain hoidettiin ponit pois ja oli aika lähteä. Nyt en kumminkaan enempää kirjoittele joten nauttikaa ihanista maneesi laaduista!

1

2

3

4 (hmm, mitäköhän tuosta loikasta tulee...)

5 (ihan pieni loikka vaan tietenkin! Arvatkaa esteen korkeus ja hypyn korkeus?)

6

7

8

9 (vähän huonompi lähestyminen tuli niin maha kävi lähempänä puomia, puhdas ylitys kumminkin)

10

11

12

13

14
 Tässä olikin kaikki tämän kerran kuvista, pomppua riittää ponilla ja mitään ongelmia ei ole edes vesiesteessä joka on vähän hassumman näköinen kuin pitäisi. Tarviin oikeesti uusia pelokkeita ponille, kun vanhat alkaa olla liian jopa tuttuja ponille! Ehdotuksia mitä voisi ehkä itsekkin rakentaa helposti pelokkeeksi? Kertokaa myös toki oma lempparinne!

8 kommenttia:

 1. Semmonen kehikko missä on kärpäsverho suikaleet mitä laitetaan oviin kesällä? Tai vaikka päällä oleva radio johonkin esteen alle? :)

  VastaaPoista
 2. tässä uusi banneri: https://s11.postimg.org/3mj4mzijn/muokattu_2942.png
  taustaksi mietin jotain saman sävyistä mutta vaaleampaa esim: http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/hearts/pale-purple-heart-background.gif

  toivottavasti kelpaa
  - www.jellonat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, banneri oli sinänsä tosi ihana mutta taaspa jotenkin jäi tuntumaan että jotain puuttuu siitä, mutta eiköhän se käyttöön tule :)

   Poista
  2. anna jatkossa tarkempia ohjeita, pelkkä jouluinen/talvinen ei välttämättä kerro minulle kaikkea mitä banneriin haluat :)

   Poista
 3. Ihana Lumikki❤ Viimeinen kuva oli ehdottomasti lempparini.

  www.tulevaisuudenlupauksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki kiittää, itsekkin tykkään siitä vaikka laadut ovat huonona...

   Poista