torstai 24. marraskuuta 2016

Se toimii vihdoin!!!

Niin siis mikä toimii? Lumikki ohjasajossa! Päädyttiin yli vuoden ohjasajo tauon jälkeen kokeilemaan miten toimisi tämä niin hankala laji ponin mielestä. No alku tappelujen jälkeen niin toimihan se. Kun ensin oltiin pyöritty, takapäätä heitelty ja muuta kivaa tehty ennen kuin pystyttiin ilman apuihmisiä menemään itsenäisesti kentällä ja viellä radan ympäri! Osaa tuo poni aina yllättää. Tällä kertaa taas vähän enemmän kuvapainotteisempi postaus.


Sit oli aina otettava joku lähtö jostain johonkin
Niin se takapää lentää kohti iloisesti


Ihana puhelin kuva loppuun, mutta se meni jo ilman avustusta, jee!!!!
Ihan mahtava mieli oli kun kerrankin ponin kanssa onnistui ohjasajo ongelmitta lopussa, ehkä saadaan kohta kärrytkin perään, huom ehkä!!! Anteeksi hiljaisuus, joulukalenteria valmistellessa ja muutenkin talleilla käyminen ja muu on vienyt niin paljon aikaa ettei ole ehtinyt päivittelemään tänne, lisäksi ei ole ollut kuvia... Onko teillä ollut ongelmia iltojen pimeytyessä ja kuvien vähäisyydessä?

8 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä aina yhtä iloinen hetki, kun onnistuu jossain hevosten kanssa, etenkin nuorempien kanssa! :) Oikein kiva postaus! Tää Lumikki on kyllä hauskan värinen poni :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorten kanssa onnistuminen on kyllä ihanaa kun tietää itse opettaneensa sen sille. Poni on aina ollut hauskan värinen, nyt se on vain vaalentunut ja muuttunut huimasti :D Lumikki kiittää! :)

   Poista
 2. Ihanaa, että poni toimii noin hyvin :D mullakin on blogissa todella hiljaista, kuk valmistelen koulujuttuja ja joulukalenteria....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainoa hiljainen :)
   Tuu sit talvel joskus käymään jatilas taas hiihto- tai pulkkaratsastuksil! ;)

   Poista
 3. Lumikki on niin söpö! �� Mulla on jo pidemmän aikaa ollut kuvien kanssa ongelmia tai siis kun kuvaajaa ei ole, mutta kyllä tää pimeys vaikuttaa, että jos saan kuvaajan mukaan niin ei kyllä oikein kuvia saa otettua. Onneksi videota kuitenkin niin saa edes jotain materiaalia ratsastuksesta blogiinkin. :)
  linkki blogiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin juuri kuvaajan saaminen on yksi hankalimmista ongelmista, onneksi aina joku löytyy. Videot on onneksi hyvä pelastus näillä pimeämmillä säillä :D Lumikki kiittää :)

   Poista
 4. Onnistumisen ilo on se paras ilo. :) tuo poni on aivan supersöpön värinen! Miullakin blogi ollut hiljaisempi justiisa joulukalenteri valmisteluiden ja kuvien puuttumisen vuoksi.. hepat on saaneet lomailla oikein urakalla kun ei meillä enää ratsastamaan ehdi valosalla koulun jälkeen... en nauti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vetänyt otsalampun kiinni kypärään niin oon päässyt niin liikuttelemaan melko "helposti" pimeälläkin. Sateisilla säillä tosin näkyvyys täyttä nollaa... En selvästikkään ole ainoa jolle pimeys ja joulukalenteri tuovat ongelmia :D Lumikki kiittää! :)

   Poista