maanantai 7. marraskuuta 2016

Halloween vähän myöhässä

Ainakin blogin puolella. Ratsastukset tehtiin taas pukeutuneina perjantaina ja kuvat sekä postauksen sain vasta tänään valmiiksi. Viikonloppu meni juostessa ja joulukalenteria valmistellessa, siinä samalla tietenkin tätä postausta tehdessä. Sään takia en ole oikein kunnolla päässyt ratsastamaan, aluksi Hjörkalla oli kesäkengät jalassa joten ei voitu sen takia mennä kun lumet tuli, sitten saatiin kengät pois toistaiseksi jotta voisi edes hiukan mennä. Mutta kenttä tietenkin jäässä, muhkurainen ja vain vähän lunta päällä niin ei siinäkään voi mennä kuin käyntiä. Niin on ollut ratsastus kevyemmällä tai ei ollenkaan, kohta tulee Hjörkallekkin taas viikon tauko kun rokotukset tulee.


Mutta takaisin tähän postaukseen! Halloween oli ja meni ja nyt valmistaudutaan lähestyvään jouluun! Itse rakastan halloweeniä, saa pukeutua ihan miten vain haluaa mahdollisimman pelottavaksi tai vain hauskaksi! Meillä oli myös tällä pienellä porukallamme oma kisa joka on instassa käynnissä, mutta laitetaan tännekkin! Kenellä meistä kolmesta on paras asu?
Vasen (skunkki), keskellä (zombi), oikealla (Duchness? noita-kakka)


Ei tuolloin perjantaina muuta tehty paitsi käveltiin kentällä ja mentiin tielle vähän tölttäämään ja ravaamaan pari pätkää. Sitten otettiinki kuvia, suurin osa meni vähän pieleen, kun joko tarkennuspimeässä ei onnistunut tai ei miellyttänyt omaa silmää.

Ei oikeastaan tällä kertaa muuta, saatiin eilen kuvattua joulukalenterin ehkä suurin projekti tälle vuodelle, nyt alkaa vain sen kauhea muokkaaminen, lisäksi mulla on monta, monta muuta videota viellä kuvattavana. Miten kerkeän! Blogiin olen keksinyt jo melko monta luukkua mutta yhä on näitä tyhjiäkin luukkuja joihin en ole keksinyt mitään. Haluaisin kumminkin tehdä melko mielenkiintoisen joulukalenterin tänä vuonna. Mutta katsoo mitä aikaiseksi saadaan! Pukeuduitteko te tänä vuonna halloween aikaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti