lauantai 3. syyskuuta 2016

Video koostetta ja kirjoittelua

Kirjoittelen ihan vaan mitä tämä syyskuu pitää tällä hetkellä sisällään ja tietenkin mitä video koosteessa nyt on ideana. Joten ehkä se nopeampi eli video kooste, tässä heti ekana alta pois.


Videolla on siis kahden kerran ratsastukset, ekana keskiviikon ilman satulaa ja tokana torstain satulalla rentoa koulutreeniä. Hjörkka oli molempina päivinä todella kiva ratsastaa, torstaina oli jännittyneempi kun naapurin lehmät huutelivat jotain siellä pihalla. Silti selvittiin jotenkin elossa, vaikka lehmät kuulostivatkin niin pelottavilta. Jalka on parantunut hyvää tahtia eikä siihen olekkaan enään mitään hoitoa, kumminkin otetaan hitaasti viellä varmuuden vuoksi ettei tule takapakkia. Nyt mulla olisi niin kova innostus tehdä laukkatehtäviä ja harjoitella laukkaa paremmaksi, mutta aluksi pitäisi saada se ravi ja töltti takaisin kuntoon ennen kuin lähetään meidän pukkilaukkailuita jatkamaan.

Sitten, mitä syyskuu tulee pitämään ainakin tällä hetkellä sisällään? Ainakin ehkä itselleni isoimpana juttuna on tietenkin omat synttärit, täytän tänä vuonna jo 19 vuotta! Mihin nää vuodet katoo...
Toisena isoimpana juttuna on tällä hetkellä että menen kuukauden lopussa ainakin tämän hetken tiedon mukaan Turkuun yhdelle pienelle tallille hoitamaan viikonlopun ajaksi paria hevosta, onneksi ovat tuttuja hevosia joten tiedän jo minkälaisia ovat. Voin yrittää kysyä onko ok jos saan kirjoittaa jotain tänne blogiin jos teitä kiinnostaa sitten kuulla mitä siellä teen? Odotan ainakin tällä hetkellä sitä kovasti!
Lisäksi käyn Hjörkkaa liikuttelemassa nyt melko reippaasti, melkein päivittäin, mutta jalka ei sitä ihan viellä ehkä kestä niin tietenkin on näitä vapaa päiviäkin. Tarvitaan me molemmat myös vähän henkisestikin toisistamme vapaata!
Jatilassa olen nyt kuukauden sisällä käymässä kuvailemassa kavereita. Mutta muuta en oikeastaan sinne ole menossa tekemään.
Tuli tuossa viikolla käytyä kuvailemassa jo yhdellä tunnilla.
Tällä näkymin ei ole muuta syyskuussa tiedossa, eka päivä syyskuuta lähti omalta osalta ihan mahtavalla tavalla käyntiin ja odotankin mitä kuukaus tuo tullessaan. Miten teillä on lähtenyt syyskuu liikkumaan?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tosiaan kun Emil lähtee niin aika huonosti on lähtenyt syyskuu liikkumaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä harmittavaa että Emil lähtee :( Se on niin hauska poni!

      Poista