maanantai 12. syyskuuta 2016

Vanhan postauksen julkaiseminen

Mietin pitkään julkaisisinko tämän vai pitäisinkö sen aina vain piilossa. Päädyin sen julkaisemaan niin saadaan blogiin vähän jotain muutakin välillä kuin vähäisiä postauksia lyhyillä videoilla ja kuvilla. Postaus on kirjoitettu hiukan ennen Lumikin kanssa lopettamista.


Sunnuntaina (21.8) kävin ponilta juoksuttamassa ylimääräisiä energioita pois, aluksi ihan liinassa jossa poni olisi halunnut vain päästellä ja myöhemmin irtona. Juoksuttaminen on aina tuntunut siltä että Lumikki ei siitä oikein välitä, irtonakaan se harvemmin juoksee itsekseen. Liinassa mennään joko tuhatta ja sataa tai sitten se haluaisi tulla juoksuttajassa kiinni. Irtona mulla on nykyään oikeastaan aina mukana astia jossa on leipää, mutta ponin ollessa pahimman luokan ahmatti on sen kanssa oltava hiukan määrä tietoinen ja ei saa missään nimessä pelätä ponia... Syy tähän tulee sitten viimeisissä kuvissa. Mutta nyt alle kuvat ja tekstit!
Tämä ja tuo alempi kuva otettu 18.8 eli ponin synttäri päivänä
Rakas se tulee aina olemaan <3Lähtö tuli

Mietin jo hetken millon se jarruttaa kun riimukin liikkui ikävästi silmän päälle...
Poni ehti juosta toiseen päähän kunnes otin astian esille ja ravistin kerran sitä
Tässä on yksi syy miksi ponia ei kannattanut pelätä, kun on astia mukana poni tulee vaikka laukalla päin ja korvat luimussa ihan kuin se yrittäisi näyttää kauhean pelottavalle! Mutta yleensä pysähtyy eteen pyytämään herkkuja <3


"Kyllä mä viellä joku päivä saan ton astian itselleni" -Lumikki
"Tuu nyt vaan sieltä, saat kohta leipää" -Minä
"Kuulin leipien liikkuvan astiassa!" -Lumikki
"kyllä mä saan sen astian viel joku päivä!" - Lumikki
Miks se tulee aina niin vihasen näkösenä kohti astiaa :D
Ja kun poni ei saakkaan leipää, niin hiekka maistuisi niin paljon paremmin, sitä kun on kaikkialla maneesissa... No astian syötin loppuun leivistä ja sain ponin juoksutettua, hoidettua ja energiaa purettua.

Toivottavasti tykkäsitte vaikka postaus olikin vanhempi, mutta ainahan Lumikkia on kiva katsella eikö vaan? Käyn tiistaina (13.9) tallilla, kuvaamassa oikeastaan vain tunteja, mutta haluaisitteko jonkunlaista postausta vaikka ihan vain Lumikin tarhakuvista? En sitä nyt muuten ole hoidellut paitsi tarhassa käynyt halailemassa ja rapsuttelemassa joten en oikeastaan muita kuvia ponista nyt saa.

2 kommenttia: