keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Me laukataan taas

Otsikko ei valehtele, me laukattiin Hjörkan kanssa maanantaina (5.9) pitkästä aikaa! Se tunne kun päästiin laukkaamaan sai minut tuntumaan niin iloiselta että ollaan päästy jo tähän asti takaisin! Laitoin Hjörkan omistajalle äkkiä viestiä ennen kuin hyppäsin selkään olisiko ok, jos laukkaisin. Se oli sitten ok ja hyvien alku verkkojen jälkeen otettiin pitkän tauon jälkeen laukkaa. Jälleen on videokoostetta menosta, kypäräkameran jälleen toimiessa sekä muokkausohjelmien niin tulee näitä sitten kuvattua ja muokattua. Sekä opin viimein laittamaan tänne blogiingin videot suurempina!
puhelin laatuja

Aluksi ei nostot onnistunut niin sulavasti kuin ennen, se näkyykin videolla miten laukka pyöri ekan noston jälkeen. Otettiin suoraa uraa parit nostot ja otettiin viellä tiellä yksi nosto joka sujui paremmin kuin kentällä. Lisäksi videolla on siis ekoissa pätkissä aikaisemman päivän ratsastuksia, kypäräkamera ei ollutkaan silloin minun päässäni joten sain vähän erilaista kuvamateriaalia. Jätin myös pätkän jossa näette miten meidän ravi menee parilla ekalla kierroksella, ei mukavinta istua eikä mukavinta nähtävää! Tuossa yhdessä vaiheessakin mulla lähti ohja irti kuolaimesta kun näytään kuvakulmassa ja seistään keskellä kenttää. Aluksi ei kyllä seisty paikoillaan vaan pyörittiin ympyrää ennen kuin pysähdyttiin. Tulihan sekin kokeiltua toisen kerran!

Nää ohjat on aivan ihanat, tykkään ja ehdotan!
avaruusolioni
Loppu verkoissa Hjörkka oli rennompi kuin pitkään aikaan. Oli ihana tunne päästä laukkaamaan, ratsastamaan rennolla hevosella ja töltättiin me pari suoraa pitkin ohjin joka on meille tasoa mahottomuus! Pahoittelen kuvien vähäisyyttä, sekä kun niitä sitten on, ne ovat puhelimella otettu selästä käsin melkeinpä kaikki. Yritän saada nyt joku kerta kuvaajan itselleni ja yritetään silloin vääntää vähän koulua enemmän kuin parit väistöt ja vain suoraa uraa menoa. Mutta milloin saan kuvaajan, sitä en tiedä.
Mitä tykkäätte näistä kypäräkamera koosteista/videoista postauksissa? 
Pitäisikö jatkaa näitä täällä vai ei enempää?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti