maanantai 2. marraskuuta 2015

Ravi treeniä

Lumikilla oli jälleen lauantaina liikuntapäivä. Pieni pyöreä poni tuli iloisesti taas hommiin, oli hoitaessa kiltisti sekä ratsastuksessakin käyttäytyi niin kiltisti.

Otettiin tosiaan askellajit läpi Lumikin kanssa, mutta treenattiin ravissa sitten vähän enemmän. Lumikki oli mulla liinassa vain alku käyntien ja ravien aikana. Muuten laukassa ja loppu käynneissä sai ratsastaja ratsastaa ilman liinaa ja minua. Oikeastaan vain ratsastaja sai totutella Lumikin raviin ja minä vain ohjastin sitten sieltä liinan toisesta päästä.


Otettiin molempiin suuntiin käynti-ravi-käynti (ja toisin päin) siirtymisiä. Lumikilla ei ollut käyntiin siirtymisessä ongelmaa mutta raviin siirtyminen oli aluksi todella hidasta mutta pikku hiljaa saatiin nekin toimimaan.
Välikäyntien jälkeen alettiin sitten vihdoin laukkaamaan. Otettiin vain parit laukka pätkät molempiin suuntiin. Tämän jälkeen ravailtiin loppu ravit ja loppu käynnit. Lumikki tosiaan ei niitä laukkoja suostunut nostaa kuin vain nurkissa tälläkin kertaa. On ihan pakko alkaa tehdä asialle pian jotain ettei se totu siellä aina nostamaan laukkoja. Muuten kyllä tämä kerta meni todella kivasti.

Poni vähän innostui
innostuksen takia menin ponin viereen ja huomaa ilmeestä että poni ei halua mua siihen viereen :'D
Nyt se sitten tajusi että pääsee laukkaa niin näyttää heti iloisemmalta
Väsy poni

4 kommenttia: