sunnuntai 15. marraskuuta 2015

kärryt perään ja energikäs poni

Tuli käytyä Jatilassa lauantaina aamupäivästä. Oli vain pari tuntia aikaa joten tehtiin kaikki niin reippaasti kuin vain pystyttiin. Aluksi Selina ja Airi haki Emilin joka valjastettiin. Tällä kertaa laitettiinkin kärryt perään sille ekaa kertaa. Koko valjastuksen ajan sekä ajon poni ei tehnyt mitään pahaa. Poni oli oikea unelmaponi! Sillä pystyi olemaan 2 ihmistä kyydissä ja pystyi ajamaan raviakin. Ihan mahtava kärryponi! Taisi löytyä Herkulle sitten kärryttely kaveri viimein.
Molemmat ajokuvat c Minä, kuvat ovat vähän huonompi laatuisia koska ovat wapissa lähetetty.
Hieno poika!
 Emil sitten hoidettiin pois ennen kuin kaikki menee pieleen ja kun tytöt vei Emilin, minä lähdin hakemaan Lumikin. Hoidettiin mahdollisimman pian, mutta yritin samalla löytää sille sopivampaa satulaa. Löydettiin sitten Tedin satula sopivaksi mutta sitten tulikin niin että Ted tarvitsi satulan ja päädyttiin ilman satulaa. Lumikilla olikin sitten energiaa ja otinkin sen sitten liinaan. Vähän sillä taisi olla huono/energinen päivä koska tykkäsi taas tehdä sitä mitä halusi. Kyllä se sitten kaiken lopetti kun tajusi ettei se auta ja otettiin laukka treenit jotta saatiin energiaa pois. Voi että! Olen iloinen että oli kuvaaja koska se oli mitä parhain laukassa tällä kertaa!
Kuvat joissa liina näkyy ja Selina ratsastaa ovat c Airi
Ravissa ei ollut taaskaan mitään ongelmaa, poni on kyllä jo niin hyvä ravissa!
Tähän tapaan lähti
Kyllä se sitten laukkaili hienosti koko kierrostakin liinassa

Tässä muuten laukan vaihto menossa, se vaihtoi pari kertaa laukan jälleen :D
Kun vaihdettiin suunta ponille tuli joku ihmeen haluan vesilätäkön luo kiskasu, jossa se laittoi minutkin oikeasti ottamaan parit isot askeleet kohti kentän ainoaa vesilätäkkö aluetta. Kumminkin se sitten pysähtyi kun tunsi että ratsastaja ei ole enään hyvin selässä ja näin kävi:
Selina ei enään tuosta saanut kiivettyä takaisin joten tipahti maahan. Mutta jännä juttu on että kun poni tuntee että tasapaino heittää ratsastajalla, se pysähtyy välittömästi!
Lopulta se sitten ei enään tuota tehnyt ja laukkaili todella nätisti vasempaan. Lopuksi poni kyllä pääsi vesilätäkköön ravailemaan ja ei se ainakaan vettä pelkää, siitä se ravaili isoilla askeleilla iloisesti.

Loppu raveihin pääsi Airi ravailemaan, Lumikillakin oli tosin viellä paljon energiaa jäljellä vaikka oltiin menty jo 30 minuuttia, mutta malttoi mennä Airin kanssa silti ihan nätisti. Lopulta mentiin äkkiä ottamaan pari posetuskuvaa Airille ja otettiin pitkästä aikaa Lumikista rakenne kuvaa!
cSelina


Lumikki ei osaa aina näyttää normaalilta kuvissa cMinä kai?
Vähän mahaa vähän... ja viellä on takakorkea että kasvu varaa paljon! :) cAiri
Sitten lähdettiinkin kiirellä koska mulla oli tunti pidettävänä Hjörkan tallilla. Ratsastin myös Hjörkan sen jälkeen ja Hjörkka oli ihan kiva, pari pukkia se heitti ja laukat ei aluksi nousseet heti mutta parani aina ravi tehtävissä. Ei ollut kuvaajaa joten siitä ei postausta tule tämän enempää. Toivottavasti tälläinen postaus kiinnosti pitkästä aikaa!

4 kommenttia: