tiistai 17. marraskuuta 2015

Linkkaa blogisi

Nyt teillä olisi aikaa linkata bloginne 30.11 asti. 12 ensimmäistä blogia tulen arvostelemaan joten kannattaa olla nopea. Arvostelut tulevat olemaan joulukalenterin kahdessa eri luukussa.

Ei tarvitse olla lukija, mutta toki saa liittyäkin lukemaan meidän menosta.

Lisäksi että linkkaatte bloginne, toivoisin pientä blogin esittelyä samaan kommenttiin. Tietenkin tutkin bloginne ja luen jotain postauksia mutta pieni esittely omasta näkökulmasta olisi kiva.

12 kommenttia:

 1. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. :)

  VastaaPoista
 2. http://mkriding.blogspot.fi Kahden nuoren ratsun päiväkirja elämästä ja touhuiluista.

  VastaaPoista
 3. Hartsujaemil.blogspot.com

  Kertoo 12-vuotiaan tytön ja hoitoponiensa elämästä.

  VastaaPoista
 4. www.garrijanasu.blogspot.fi

  Blogini kertoo 5 Islanninhevosen ja 2 New Forest ponin kanssa puuhailusta. Aktiivista kilpailemista SM-tasolla. Matkan varrella törmäilyä uusiin poneihin.

  VastaaPoista
 5. Http://pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  Blogi kertoo pääasiassa ala- asteikäisen tytön koiranpennusta, Pörristä. Mukaan mahtuu myös paljon erikoispostauksia, tallipostauksia ja kaikkea muuta mukavaa!

  VastaaPoista
 6. http://lamocajajohanna.blogspot.fi/

  Blogi kertoo minun ja hoitohevoseni Lamoca touhuiluista ja ratsastuksista, pääosin kouluratsastuksessa kisaamista ja valmentautumista.

  VastaaPoista
 7. Airuskajahepat.blogspot.com

  Blogi kertoo 12-vuotiaan tytön hoitohepasta, koiran pennusta ja hamstereista. Mukana myös kuulumisia ratsastusreissuilta. :)

  VastaaPoista
 8. http://teamjiks.blogspot.fi/

  Blogia pitää kaksi kaverusta espoosta ja kirjoitamme heppailustamme oman- ja vuokrahevosen kanssa;-)

  VastaaPoista
 9. Blogissa kerron ratsastuskouluelämästäni sekä vuokraponistani.
  http://pukeistarakkauteen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. welifedream.blogspot.fi

  Blogi kertoo lähinnä v.2000 syntyneen tytön harrastuksista, joihin kuuluvat ratsastus ja valokuvaus. Silloin tällöin tulee myös lifestylepostauksia. Blogissa pyörii kaksi liikutushevostani, joista toinen on ex-ravuri ja toinen isompikokoinen, osaavampi poni.

  VastaaPoista
 11. http://pysteliina.blogspot.fi

  Tervetuloa lukemaan blogia, joka kertoo 17-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevosen tiineyttä sekä vuokrahevoseni kanssa touhuilua. Lisäksi blogiin ilmestyy välillä postauksia viidestä ihanasta kissastamme.

  VastaaPoista