torstai 26. marraskuuta 2015

Hiljaisuuden rikkomista ja kysymys lopussa!

Olen vielläkin koulussa joten siksi postauksia ei ole ilmestynyt. Kohta tulee viikonloppu ja päätin vetää kunnon extreme viikonloppuna sen. Suunnitelmissa olisi perjantaina mennä koulun jälkeen kotiin ja sieltä sitten Hjörkalle. Katsoo jos saisin silloin myös uuden/vanhan tuttavuuden alleni. Sitten lauantaina käyn Sälinkään joulumarkkinoilla joista suoraan Jatilaan liikuttamaan Lumikkia. Ja jos jää aikaa ehkä käyn Hjörkallakin. Sunnuntaina menen sitten Sailan pikkujoulu tapahtumaan josta on tullut nyt joka vuotinen perinne. Lisäksi sitten käyn Hjörkalla ennen kouluun menoa josta lähden Hjörkan liikutettua suoraan kouluun.
Puhelin laatuja kuvat! Peuran vasa tuli matkalla asuntolaan yksi päivä vastaan. Ja lunta maassa, mutta suli eilen pois.
Pikkuisen kiire ehkä tulee viikonloppuna mutta hauskaa se on kun osaa nauttia siitä. Kaikkea mitä olen suunnitellut kumminkaan en varmaan ehdi mennä tekemään mutta ainakin yritetään.

Täällä koulussa nyt pari viikkoa on mennyt ihan Montsaa hoitaessa, joka päivä karsinoita siivotessa ja muuta meidän luokalle normi juttuja tehty. Nyt meillä oli tentit irtohypytyksestä ja varsan ohjasajosta jotka meni omasta mielestä ihan hyvin.
Missi valmiina tulemaan sisälle.
Sitten kysymykseen! Haluatteko joulukalenteriin postauksen jossa minun kaverini vastaavat kysymyksiin, joko Hjörkasta / Lumikista / minusta / ihan mistä vaan?
Jos haluatte, laittakaa toki kommentti kenttään kysymyksiä heille ja laitan kaverini: Janinan, Selinan, Airin ja parin muun vastaamaan niihin, katsoo kuka osaa parhaiten vastata tiettyyn kysymykseen!
ps. aikaa tähän on 10.12 asti!
Viime vuodelta

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja kiva kun tämäkin blogi päivittyy välillä:) Joo, sellanen postaus olisi kiva minkä tuossa mainitsit, mutta itseni on tällä hetkellä vaikeaa keksiä yhtään kysymystä:| Mutta laitan kysymyksiä, jos jotakin tulee mieleen;D

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja laittele vaan kysymyksiä kun niitä keksit! ;)

   Poista
 2. Tosi kiva idea :)
  Jos minä vastailen johonkin kysymyksiin, niin En varmaan voi laittaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voit toki säkin kysymyksiä laitella! ;)

   Poista
 3. Tosi kiva kun päivittelit!

  Ja voiko kysymyksiä laittaa tähän?

  VastaaPoista