lauantai 11. heinäkuuta 2015

Mitä kuuluu mihinkin suuntaan?

Noniin rikon taas hiljaisuutta blogissani kirjoittelemalla. Tosiaan en ole oikein kirjoitellut mitään mitä mihinkin suuntaan kuuluu joten ajattelin teillekkin päivittää mitä tapahtuu missäkin.

Lumikista on tällä hetkellä helpointa kertoa kun sen on nähnyt nyt joka päivä. Lumikilla on ollut energiaa joinakin päivinä jolloin nään sen juoksemassa tarhaa ympäri ja hyppien. Sillä on ollut nyt hiukan vapaampaa liikutusta kun ei ole ollut aikaa muiden hommien lisäksi sitä liikuttaa kuin hetken. Katsotaan jos saisin itseni ryhdistäytymään viellä viimeisiksi viikoiksi ja saisin Lumikin kanssa tehtyä hommia reippaasti jotta sen kunto nousisi. Tänään yritän saada sinne ratsastajan selkään pitkästä aikaa joten katsoo miten siinä käy, tuleeko siitä sitten postausta en tiedä. Muuten Lumikille kuuluu vain hyvää ja sen kanssa on ollut hiukan mietintää miten sitä nyt liikuttelisi kun aina ei saa sen kanssa apua.

Hjörkka taaspa lomailee laitumellaan tällä hetkellä ja siellä saakin lomailla viellä pari viikkoa puolestani. Katsotaan jos sen jälkeen löytyy puhtia taas liikkua. En olekkaan käynyt Hjörkan luona meidän valmennuksen jälkeen. (En ollut muuten mitään tälle puolelle siitä kertonut mutta oltiin tosiaan Hjörkan kanssa valmennuksessa joka meni todella hyvin. Opittiin molemmat vähän uutta sillä valmennuksella ja siellä opittuja juttuja jatketaan) Valmennuksestakin on jo 2 viikkoa aikaa huhhuh.

Minulle taaspa kuuluu väsymystä, työssäoppiminen vie voimat kyllä mukanaan joka päivä ja siksi tänne en kirjoittelekkaan. Viellä jaksaa kumminkin ja näin. Kotona en ole paljoa käyttänyt aikaa ja milloin koulukin jatkuu en tiedä viellä, syyskuu on ainakin mulla kesälomaa joten sitä lomaa odotellessa että se alkaa. Mites teidän kesäloma on mennyt? Onko teillä jo lomaa vai onko se teilläkin alkamassa vasta myöhemmin?

Tää oli tällänen ajan tasalla pitävä postaus äkkiä kirjoitettuna, toivottavasti ei haittaa! Laadutkin Lumikki kuvissa on niin ihania että anteeksi niistä.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun vihdoin päivitit! Mukava, ja kivasti kirjoitettu postaus! Toi viimeinen Lumikin kuva on ihana<3!
  Mulla on nyt lomaa, ja tylsistyn:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla teistäkin taas pitkän tauon jälkeen. Ihania kuvia, varsinkin toi vika Lumikin kuva on todella söpö. <3 <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Taas kiva postaus!:) voisitko käydä kurkkaamassa mun blogin ja ehkä jopa liittyä lukijaksi?:D kavioillakorkeasti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. kiitos ja liityin sulle lukijaksi ;)

   Poista