maanantai 1. syyskuuta 2014

Selkä jumissa vai muuten vaan tylsistynyt ratsu?

Kävin viikonloppuna taas ratsastamassa Hjörkkaa lauantaina. Mitä nyt vauhtia oli taas kertynyt viikon aikana niin oli mennyt huonosti mutta muuten hyvin. Kata oli kuvaamassa ja oli ottanut kuvia ja videoita joten molemmat tulee tähän postaukseen!

Tallille mentiin aika huonoon aikaan kun hevosille oltiin juuri jaettu päiväheinät. Joten ooteltiin siinä sitten että Hjörkka saa syötyä.

Sitten hoito ja kentälle jälleen. (Kypärästä! Käytin tämän kerran kun toinen kypärä oli koulussa ja toiset mitä mul on ovat liian pieniä joten piti sitten katan kypärä lainata). Hjörkka oli todella kiireinen ja jopa vähän jännityyneen tuntuinen kun hyppäsin selkään joten yritin tehdä vanhoja tuttuja juttuja.Hjörkkaa ei toivota että se pukittelisi ja riehuisi ratsastaessa mutta nyt se on sitten alkanut pitkän tauon jälkeen tekemään sitä. Uskomme syynä olevan se että kun Hjörkalle oltiin vaihdettu satula juuri kuukausi sitten yhden toisen hevosen satulaan joka saattaakin olla vääränlainen sille josta sitten mennyt tytöllä selkä jumiin. Tai sitten uskomme että kun minä olen ollut nyt ainoa joka sitä on liikutellut viimeisen 2 kuuukautta yksin ja kun maastoon emme voikkaan mennä niin vaan, että hjörkka on varmaan tylsistynyt kentällä menoon (johon se ei ole tottunut niin paljoa) ja alkaa näyttää mielipiteitään siihen että mennään aina koulua ja lisää koulua. Pitää nyt jotain keksiä koska Hjörkka tykkää pukitella laukassa/lisäyksissä jaa loppuravien aikaa joka ei ole kyllä yhtään kivaa... Katakin sai hyviä pätkiä videolle kuvattua joka näkyy tuossa alla. (On myös pukittelusta)
linkki videoon
Mutta video kertoikin loppuun tuon päivän tekemiset. Lopussa ennen kuin hyppäsin alas otettiin viellä yksi kiva kuva jonka tähän lisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti