maanantai 25. elokuuta 2014

Juoksutusta ja yötä jatilassa

Kävin Hjörkkaa lauantaina juoksuttamassa liika energioita pois. Suunnitelmana nimittäin oli mennä viellä sunnuntaina ratsastamaan mutta olin jo niin väsynyt kun tulin jatilasta etten sitten mennytkään. Juoksuttamisesta on vain video ja pari videolta pysäytettyä kuvaa kaikki video koosteen videot on c kata.
Siinä taisi olla hjörkan mielestä este
Oli pukittelupäivä jälleen
Pikku arabi :D
Vaihdettiin sitten katan kanssa tallia jatilaan jossa vietiin tavarat vanhaan taloon jossa yövyttiin josta jakamaan päiväheinät ja kuvaamaan hevosia/poneja. Sekä ratsujen hakuun. Jenni meni Bellalla ja Kata Hetalla. Molemmat menivät hyvin.
Sitten otettiin Zirkon minulle ja Kasia Jennille. Mentiin isommalla kentällä. Itse otin rennosti tuntia ja Jenni teki omiaan. Zirkon oli ihan kiva mutta sen selkä oli aivan hirveän jumissa. 
Autettiin myös iltatallissa ja aamutallissa ja aamulla pääsin Sanni nimisen hepan selkään vähän kokeilemaan sitä. Sen jälkeen Jenni otti Turren itselleen. Itse jouduin lähteä viellä silloin kun Jenni ratsasteli.
Kuvia jatilan ratsasteluista en nyt tällä kertaa laittele. Omista ratsastuksista ei ole paljoa kuvia enkä laita jennin ratsastuskuvia tänne nyt.

Mitä mieltä olette että jos teen jatkossa näin että jos käyn jatilassa sieltä tulisi lyhyempää postausta ja Hjörkan kanssa touhuamisesta enemmän? vai jatkanko samaan tapaan kuin ennen että jatilastakin aina kun käyn?

2 kommenttia:

  1. Laita Jatilasta oma ja Hjörkasta oma niin saa molemmista luettua että mitä on puuhaillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai siis postaus vai blogi? :) jaa jos tarkotat blogia niin en oikein siihen innostu tällä hetkellä :p

      Poista