tiistai 17. kesäkuuta 2014

jätänkö vai enkö blogin tauolle?

Minua erään syyn takia ei ole nyt oikein tänne blogiin kirjoittaminen ole yhtään innostuttanut, mutta siitä en saa viellä kertoa... Tuon syyn takia kirjoitus on ollut mielestäni aika huonoa ja eipä niitä kuviakaan ole sitten jaksanut aina ratsastaessa siksi ottaa. Lupaan teille heti siitä kertoa kun vain voin, mutta nyt viellä en voi. 
Siksi siis mietin blogin laittamista tauolle ja sitten kun mieli pelaa normisti ja kirjoitus innottaisi paremmin jatkaisin mutta kuten viime postauksista näkee ei kirjoitus ole ollut mitenkään hyvää (omasta mielestäni ainakin). ja kuvatkin ovat vähän mitä ovat laaduiltaan ja määriltään.
Joten mietin jos laittaisin blogin tauolle joksikin aikaa, mutta riippuen teistä lukijoista niin te kerrotte jatkanko vaikka kirjoitus ei ihan pelaa ja kuvat saattavat olla puhelimella otettuja jos järkkäri on jäänyt kotiin tai jotain.

Joten, tauolle vai jatkuu?

(huomenna tulee joko viimeinen postaus ennen taukoa tai sitten mones, mones ennen kuin joskus pidän tauon!)

2 kommenttia:

  1. Jos tuntuu siltä, että on parempi jättää tauolle ja jatkaa taas myöhemmin, niin ehkä kannattaa jättää. Kannattaa kirjoitella sitten, kun se tuntuu taas mielekkäältä:)

    VastaaPoista
  2. Saat päättää itse :) Jos haluat, voit jättäää tauolle, mutta olisi kiva lukea Hjörkän kuulumisia :)

    VastaaPoista