maanantai 5. toukokuuta 2014

Maastoon päästelemään höyryjä + tunnin pito

Olin kipeänä siis torstaista lauantaihin ja hiukan sunnuntainakin, mutta viisas päätökseni oli mennä tallille, aika viileänä päivänä ja ratsastamaan n. 2 tunniksi maastoon. Menin siis ratsastamaan hjörkkaa, ääni poissa ja pienen yskinnän kanssa. Maastosta ei ole kuvia kun ei ole kuvaajaa ja itse en pystynyt ohjista päästämään irti kertaakaan.
Mutta menin tallille jossa hoidettiin to:n tyttöjen ja hänen sekä yhden tallilla asustelevan omistajan kanssa myös hepat kuntoon, hypättiin selkään ja lähdettiin maastoon. Aluksi mentiin tuttua reittiä jonka jälkeen mentiin jollekkin uudelle. Aina välillä tuli hyviä ravi ja laukka pätkiä joissa sitten mentiin. Annoin kerrankin hjörkan vähän päästellä ja lujaa mentiin. Kerran mentiin vähän ohi toisista mutta sain onneksi jarruteltua. (tavallisestihan kun kentällä mennään niin ei laukkailla eikä päästellä, joten tänään oli poikkeus ja kyllä sen huomasi että tykkäsi hjörkka mennä lujaa!) n. 2-4 kilsaa sitten viellä käveltiin takaisin kotiin ja pystyin mennä pitkällä ohjalla. 
Ratsastuksen jälkeen otettu kuva
Ratsastuksen jälkeen hoidettiin hepat pois josta sitten lähdin jatilaan.
Jatilassa pidin tuntia Selinalle ja Ennille. Pidettiin istunta tuntia jossa sitten yritettiin saada hepat vähän reippaammiksi siirtymisillä ja harjoiteltiin harjoitusravia. En jaksa paljoa kirjoitella mitä kaikkea tehtiin joten laitan kuvia jotka saa selittää puolestaan. (varoitus, paljon!)


Täst tuli kyl paras kuva mitä sain otettuu ratsastuksest 
Laukan nostossa

Välillä mentiin kiitoravia...
Vaihettiin ratsastajat
Loppu poseeraukset
Ninja ilmeellä ninja potku
Fläki istui tossa asennossa melkein minuutin XD
Hartsu sanoo kaikille hei!
Eli saatiin askellajit ratsastettua ja hepat hoidettua ja vietyä pois. Sitten lähdettiinkin kaikki 3 kotiin ja minä takaisin kouluun jossa ääni poissa ja yskiminen jatkuu. Harmiksi en saanut maastoilustani mitään kuvia tai videota, mutta kattoo nyt milloin menen uudestaan niin katotaan saisinko jonkun kameran kiinni vaikka kypärään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti