tiistai 13. toukokuuta 2014

Hjörkan ratsastus ja jatilassa yötä 10-11.5

//Postaus kuva painotteinen\\
Lauantaina ratsastin 2 tuntia ja sunnuntaina 3 joten paikat jumissa. Mutta siis aloitetaan lauantaista siitä kun menin aamulla ratsastamaan hjörkan. Hjörkka meni ihan ok ei enään juokse alta niin kuin pari ekaa kertaa (ja ennen kuin aloin ratsastamaan) mutta pientä yritystä oli. Otettiin käynnin lisäksi hiukan ravia ja tölttiä. (kaikki hjörkka kuvat c kata)


Tää oli ihanin kuva minkä kata otti <3
hiukan ravia
Nyt harjoitellaan hjörkan kanssa ton kaulan kanssa (kun se nostaa pään taivaisiin aina)
Hoidettiin hjörkka pikaisesti pois, lähettiin kotiin ja Jenni tulikin pian meille ja lähettiin siitä sitten jatilaan. Jatilassa vietiin tavarat wanhaan taloon ja mentiin siitä talliin. Aluksi kateltiin valmennusryhmän tuntia jonka jälkeen hetki pyörittiin kaikkialla. 
Selinan tultua, alettiin hoitamaan hevosia (selina meni Tedillä ja Jenni romalilla) pidin siis Selinalle tuntia johon jenni lähti mukaan. Selina meni siis puomi/este tunnin ja he menivät ihan hyvin.
(kaikki puomi/este tunnin kuvat c minä)
Tedille sopi hattutakapää lentää, etupää ei

Kun Jenni ja Selina sai ratsastettua hoidettiin hepat pois ja pidettiin jennin kanssa pieni tauko. Sen jälkeen katseltiin sassin, aadan ja lotan ratsastuksia ja hoidettiin lumikkia, ennen kuin ratsastin Kasian. Jenni piti minulle sen tunnin, taivuteltiin kasiaa ja tehtiin väistöjä ja voltteja ja sellaista. Jenni kävi sen verran kasian selässä että teki loppu verkat. (kaikki kasia ratsastuskuvat c Jenni)
Lumikkii, iso tyttö jo! c minä


Laukassakin alkaa löytyä jo pyöreyttä <3

Tää on vaan niin ihanan näkönen kuva ilman muokkausta :D
Kasian jälkeen mentiin syömään ja autettiin ilta tallissa ja jotain riehuttiin ja mietiskeltiin ulkona. Illalla sitten katsottiin leffaa ja syötiin pizzaa. Valvottiin johonkin 1 asti yöllä.

Sunnuntaina sitten aamulla aluksi mentiin maastoon, minä charlylla, jenni turrella ja sassi hetalla. (reissusta videoo joka näkyy tuolla alhaalla, kuvia ei ole mistään ratsastuksesta eikä videota)
Maaston jälkeen haetiin heti kasia ja sakke. Minä menin sakella ja jenni kasialla. Mentiin maneesissa ja sakke tähyili vähän kaikkea meni ihan ok, oli tosi herkkä istunnalle ja aina välillä löytyi pyöreyttä.
Niiden jälkeen otettiin heti perään romal ja zirkon. Jenni romalilla ilman satulaa ja minä zirkonilla rennosti. Zirkon oli laiska, sekä selkä oli sillä jumissa. Laukoissa vähän kuumeni muttei hirveästi. oli ihan kiva tunti. Ratsastuksen jälkeen hoidin pikaisesti pois ja menin pakkaamaan ja heti kun sain pakattua kyyti tulikin.
Linssilude (tämmösiä kuvia löyty ainakin 10) c jenni
Yksi päivän ratsuista c jenni
Menin kasialla loppu ajan, eli vaihettiin jennin kanssa puolessa välissä. c jenni
alla sitten myday videoo ja sen alla sunnutain maastoilut.
linkki videoon

linkki maasto videoon

1 kommentti:

  1. kivoi kuvia ja ole hyvä hjörkkä kuvista!! ja kivoi videoita!! :)

    VastaaPoista