keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Joulukuu ja talven iloa

Tai no, talven iloa olisi jos sitä lunta tulisi nyt oikein kunnolla jotta voisi hevosten kanssa pitää hauskaa lumi leikkien parissa. Itse rakastan joulua ja jo koko joulukuuta. Tänä vuonna on vähemmän vapaita mutta ei se oikeastaan haittaa. On mukava käydä töissä jossa nauttii olostaan ja varsinkin työseurastaan. Työpaikkani hevoset ovat jo itselle niin rakkaita että kun joku heistä myydään niin ikävä varmasti tulee jollain tapaa jotakin hevosta.

Mutta eipä tuo ollut asiani. Tässä on joulukuu täynnä kaikkea ja kaikkea on tullut ehdittyä jo tehdäkkin. Jeni on saanut liukkaiden kelien alkaessa vapailla enemmän, Lumikki sen sijaan joutunut vetämään pulkkaa ja näin vesiä viemään itselleen ja Jenille. Lumikki on kyllä yksi aarre, kaikkea se tekee korvat hörössä ja tosissaan. Joulukalenteria en tänä vuonna tänne tee. Instagramin puolelta löytyy jos kiinnostaa. myös tubeen koitan joka su saada jotain nyt joulukalenterina tehdä videoita.


Sailan tunneilla on mennyt oikeastaan hyvin vaikka yhdessä vaiheessa ei tuntunut mikään toimivan. Oon päässyt menemään paljon Hessulla ja myös Mikadolla. Molemmat on oikeasti tosi kivoja ja helppoja hevosia. Kävin mä myös pikkujouluissa vetämässä tehtävä radan ja pari ratsastuksen. Vekkiksellä tehtävä rata meni muuten hyvin mutta en meinannut millään ylttää raippaan ämpärissä varsinkin kun ratsuni jopa ei meinannut malttaa seistä aloillaan! Niin ja mentiin me aika reipasta ravia ja rikottiin laukallekkin, hupsis! Pari ratsastus ainakin meni niin nauraessa että hyvä jos maaliin asti päästiin. Hauskaa pidetty silti!Liukasta säätä riittää sää tiedotteiden mukaan, liikunnat menee vähän säiden mukaan kun ei ole maneesia ihan tuossa vieressä. Talvesta on aina selvitty, niin selvitään tänäkin vuonna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti