lauantai 2. kesäkuuta 2018

Muutto tiedossa

Taas kertoilen vähän lisää, tällä kertaa jo enemmän ja asian suurimmaksi osaksi. Itselleni asiat muuttuvat niin helpommaksi kuin vaikeammaksikin.

Suoraan kerrottuna hepat muuttavat tämän hetkiseltä talliltaan ensin muualle ja sitten omaan pihaan. Alun perinhän meidän kolmikko piti asua loppuelämänsä siskoni tallilla mutta asioiden muuttuessa hepat muuttavat. Asiat vähän vaikeutuvat sen takia että kaikki maksut hyökkää mun niskaan kun nyt olen niitä puoliksi maksanut siskoni kanssa. Hyvä asia tässä on että saan itse päättää kaiken hevosista, missä asuvat, mitä syövät, ketkä tulevat liikuttamaan, eikä ole miettimistä onko se siskolle ok.

Myöhemmin ne pitäisi muuttaa omaan pihaan kun saadaan pihassa kaikki valmiiksi ja ok hevosille. Tämä helpottaa itseäni paljon, niin ajallisesti kuin rahallisestikin kunhan aluksi kaikki alku maksut saa maksettua. Varsinkin kaksikon muuttaessa hetkeksi yksityistallille että saadaan omassa pihassa kaikki valmiiksi. Ainoa miinus meille muuttaessa on että meillä ei ole eikä tule olemaan kenttää eli liikuttelut tulevat olemaan tarha alueella/maastossa.

Eihän muutto sinänsä ole millään tavalla ihmeellistä tai mitenkään pahaa, mutta kun odottaa hevosten pystyvän asua siellä kodissa mihin ne hankittiin loppu elämäänsä, vain pari viikkoa sitten kerrotaan muutosta, se on aika iso muutos aika pian.
Varsinkin se että mun ratsastajat suurin osa joutuu lopettamaan, niin välimatkan takia tai muiden asioiden takia. Olisi kivaa pitää kaikki samanlaisena kuin mitä ne oli kuin silloin kun vasta aloitettiin mutta toivottavasti uudet tuulet puhaltavat vain parempia asioita eteen, toivottavasti.

Kun elämä tuo eteen sitruunoita, siitä tehdään mehua, paljon paljon mehua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti