keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Muutoksen tuulia

Heti perään vähän mysteerisempää päivitystä...  En vielä voi kaikkea kertoa mutta kerron miten pystyn, haluan vain jonnekkin julkaista asiasta eteenpäin, haluan asiaa pois päästä sanoiksi. En tosiaan kaikkea voi vielä kertoa sen takia että edes omat vanhempani ei vielä asiasta tiedä, vain kourallinen ihmisistä. Lupaan tänne kyllä heti päivittää tarkemmin kun asiat muuttuvat varmoiksi ja eteenpäin.
Hjörkka ei liity tällä kertaa asiaan ollenkaan

Sinänsä asiat ovat muuttumassa hankalemmaksi/helpommaksi, riippuen siitä mitä vanhempani tulevat asiasta sanomaan ja miten saan asiat edistymään. Yksi asia on varmaa, hevosista yksi meidän 3 porukasta lähtee, Jassu nimittäin. Jassu lähtee takaisin omistajalleen ja siitä ei sitten tiedä mihin se päättyy, teurastamolle, uuteen ylläpitokotiin vaiko pitääkö mia sen nyt lähellään?

Toinen asia on että Jenistä tulee kokonaan minun omani, ei oteta kumminkaan siskoni nimeä pois tiedoista mutta Jeni on jatkossa pelkästään minun. Olen nyt ostanut kokonaisen hevosen 200 eurolla, mutta Jeni on paljon arvokkaampi hevonen kumminkin itselleni.

viimeinen asia mistä pystyn hiukan paljastella on että hevoset tulevat kesäksi muuttamaan jonnekkin, laitumelle varmaankin kesää viettämään, mutta kaksikkoa kumminkin tulen liikuttelemaan ja Hjörkkaakaan en unohda vaan sitäkin liikuttelen tasaisesti. Mutta tässä nyt tämän hetken tiedot mitä voin paljastella, lisää tulee aikanaan kun on sen tilanne ja aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti