keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Ponit agilityyn ja ajoon

Jälleen jotain muuta kuin Hjörkkaa, hups. Pitäisi saada itseäni niskasta ja käskeä joku kuvaamaan. Hjörkalla olen tosiaan mennyt mutta kuvaaja puuttunut niin ei sieltä sitten tule juurikaan kuulumisia tämän enempää. Mutta nyt otsikon aiheeseen eli jälleen muita poneja!

Aloitetaan Lumikin ja Herkun agility päivästä, päädyttiin siis kentälle tekemään juttuja kun maneesi oli turhan täynnä siihen. Laitettiin ristikko ja vesimatto sekä muuten tehtiin maastakäsittelyä sekä opeteltiin näyttely asentoa. Molemmilla poneilla oli kivasti energiaa ja Lumikki oli ihan innoissaan kun pääsi hyppäämään, sitä ilmettä olen ponissa kaivannut minkä se antoi kun se pääsi hyppäämään agilityssä! Pahoittelut agility kuvien laatuja, kun hämärällä päättyy liikkumaan niin kuvat ovat sitä luokkaa.


Seuraavana päivänä päädyin seurailemaan Hietsun ja Houdinin ohjasajoa, johon ponit joutuivat pitkästä aikaa. Aluksi näytti siltä ettei ponit tajunnut mitä tapahtuu mutta lopussa ponit menivät jopa vierekkäin nätisti. Pitäisiköhän niistä tehdä valjakkoponit! Tosin löytyykö niin pieniä kärryjä kun kumminkin hyvä jos Houdin on edes 70cm? korkea ja hietsu 80cm? korkea.Paljon kuvia jälleen poneista, Lumikkikin pääsi näyttäytymään osassa kuvassa. En jaksanut nyt enempää kirjoitella mutta toivottavasti kuvien määrä täyttää sen osuuden jälleen tämänkin kerran.

2 kommenttia:

  1. Voi ei mitä miniponeja! Aivan ihania! Tuollainen olis aika kiva tohon omalle pihalle issikan ja suokin seuraksi... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä ihania :3 eikä ne edes paljon vie tilaa eikä kyllä paljon mitään muutakaan :D

      Poista