tiistai 21. maaliskuuta 2017

HHF eli Helsinki Horse Fair

Huh mikä viikonloppu minulla takana, Tein Perjantai illasta asti tallia Hjörkan tallilla lauantai iltaa lukuunottamatta. Mutta lauantaina olinkin messuilla joka on tämän postauksen aihe. Varoitus!!! Pitkä postaus, vähän tekstiä, PALJON kuvia.


Aluksi ajattelin etten kameraa vedä mukaan että en jaksaisi tänä vuonna mitään väsätä mutta päädyin lopulta kameran vetämään mukaan ja molemmat putket jotka päätyivät käyttöön vuorotellen. Messuilla ei ollut oikeastaan ostoslistaa, toki yritin metsästää 10-11cm kumikuolaimia sekä 105cm kokoisia ulkoloimia mutta eipä tullut eteen. Kumminkin pidempään ollut ostoslistalla olevat ohjat löytyivät Playsson.netin kojulta! Saatiin viellä oikein siniset, kun eihän sinistä voi nyt liikaa olla? Mukaan sattui myös 2 taulua, Hjörkalle ja Lumikille omat. Sekä itselleni ratsastukseen tai vaan tallille liivi ja tuli myös kokeiltua istuntaharjoitusta sillä mekaanisella hevosella, hauskaa oli vaikka se olikin hiukan hankalamman oloinen kuin oikea hevonen.
Screenshottia ja videolta viellä...


Muuten seurasin vain ohjelmia pääkentällä niitä tietenkin kuvaten ja pyörittiin ympäri nopeasti kamera puolikin. Ei mitään suuren ihmeellistä siis. Kuvia tulee tässä välissä monta valjakoista koska miksei, niistä tulikin eniten kuvia niin miksei sitten tännekkin paljon kuvia niistä. Onhan tuo yksi mielenkiinnostavimmista lajeista!

Lisäksi tapasin yhden lempi bloggaajani ja muutenkin yhden ihmisen joka inspiroi minua ratsastuksen suhteen, tämä henkilö on Jenny joka pitää blogia: En unelmoi elämääni, vaan elän unelmaani, Jenny on vuoden 2015 Special Olympics kolmen kultamitallin voittaja! Otettiin hänen kanssaan yhteiskuvat ja sain viellä nimmarinkin, JEIJ!Ihan mahtava päivä siis lauantai, vaikka olikin hiukan väsyttävä kun olin jo kello 5 aamulla herännyt aamutalliin, siitä suoraan junalla Horse Fairiin ja siellä tulikin oltua tapahtuman loppuun asti, parit ostos asiat jäi vähän harmittamaan etten ostanut mutta eiköhän ne tule Tampereen Hevoset messuilla vastaan! Tällä kertaa ei muuta olekkaan, mulla on seuraava postaus jo melkein valmis, kuvat muokkaamatta... Siellä onkin Hjörkasta jälleen postausta joten siitä sitten silloin lisää! Mutta nyt loputkin kuvat eli esteiltä ja jostain viimeisestä ohjelmasta jota en edes tiedä mikä se oli...

Onnea jos jaksoit selata loppuun asti!

3 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus ja super hienoja kuvia. Mä en meinannut tunnistaa itseeni, noista kuvista. ^ ^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Ja ehkä silloin on onnistuneita kuvia kun ei edes itseään meinaa tunnistaa? :)

   Poista
 2. ^_^ heh, niinpä. Mäkin oon tehnyt messupostausksen. Käy katsomassa jos kiinnostaa. ;)

  VastaaPoista