tiistai 1. syyskuuta 2015

pomputtamista ja Qtamovaellus

Hjörkkaa kävin vähän pakostikkin liikuttamassa perjantaina (28.8) koska seuraavana päivänä piti päästä maastoon. No ideaa ei ollut joten tallille, päätös hakiessa että juoksutetaan liinassa, sitten irtona.
Mulla ei ollut kauaa aikaa tallilla ennen kuin tuli haku jo niin kaikki tehtiin äkkiä ja tallinomistajan tytöt sitten hoiti Hjörkan pois. Juoksuttaessa Hjörkka oli ihan kiltisti, ei juurikaan mitään, laukassa tuli sen omia spurtteja mutta eihän niistä välitetä kuten pukeistakaan.
Hölkkää
Tamma heräsi
Näitä perus juttuja

Sehän sit heräsi kyllä laukkojen jälkeen kunnollaHjörkalla ainakin kivaa oli selvästi siinä liinassa pyöriessäkin. Kuvaajalla ja juoksuttajalla ainakin pää alkoi mennä sekaisin kun toinen olisi vain jatkanut ja jatkanut. No väli käynnit ja poni irti, eipä sitten enään ollut yhtä paljon energiaa. Vähän jaksoi juosta ja sitten vain jäi syömään. Siinä kun se söi laitettiin este pystyyn ja kuja.


Näin liinassa mutta vapaana oli ihan eriasia
Tosiaan, irto juoksutus päätyi sitten pieneen irtohypytykseen ja vedettiin Hjörkallekkin uus ennätys näin kentällä. 45cm korkea pysty!
Eihän toi siis iso ole mutta Hjörkka hyppää niin huonosti takajaloillaan että toi oli jopa todella hyvä suoritus sille.Vahinko laukaus joka osottautui aika kivaksi
Se onnistui! <3
Sitten vain pitkät loppu käynnit koska kiire iski kovemmaksi ja jätin Hjörkan tyttöjen hoitoon. Ja laitetaan nyt loppuun kuva jossa näkee miten Hjörkan takajalat hypätessä tavallisesti menee...
Sehän siis yrittää loppuun asti takajalkojaan vain nostaa ylös ja kyllä, puomi tippui tämän jälkeen maahan.
Lauantaita varten tosiaan Hjörkan liikutin koska meillä oli Qtamovaellus, kaunis kuu nähtiin ja nähtiin kun se nousi siinä matkalla. Pitkä ilta oli kun jälkeen 18 lähdettiin tallilta ja takaisin oltiin joskus 21.30 tallilla. Yritin sitten maastakäsin siinä pimeässä ottaa samalla kuvia Hjörkasta mutta eipä se pimeällä niin helppoa ole. Hauskaa oli kyllä siellä maastossa. Laukattiin takaisin päin paljon ja Hjörkka oli kyllä paras, mentiin niin kauan perällä kunnes kävi niin että tämä ihana ratsuni keksii purra kuolaimeen kiinni ja lähteä lujempaa sitten kaverien ohi kun olinkin mennyt vain nauttimaan kyydistä sen hetken. Sen jälkeen mentiin edellä loppu matka eikä tarvinnut edes enään jarrutella niin paljoa, jolloin päästiin viimeisellä laukka pätkällä sitten menemään Hjörkan omaa vauhtia se pitkä suora sitä laukkaa mitä se halusi (tietenkin jarrutellen vain sen verran että edes joku pysyi meidän mukana). Arvatkaapas vain mentiinkö sitten lujaa? Vain Hjörkan oma varsa Daalis pysyi meidän mukana kun muu porukka jäi perälle ja lopulta päädyttiin siihen että Hjörkan kanssa jouduttiin tämän varsan eteen mennä että siltä löytyi jarrut. Oli muuten kyllä hauskaa vaikka ei Hjörkan kanssa päästelty.
Ainoa onnistunut kuva jotenkin, kuu näkyy myös jotenkin taustalla
Puhelin laatuja olkaa hyvä

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus, ja kiva kun päivitit!

  VastaaPoista
 2. Postaus oli hyvä, kuvat oli kivoja! Edelleen mainitsen saman miinuksen, kuin yleensäkin ;) Tekstiin, sanamuotoihin ja yhdyssanoihin voisit vähän kiinnittää huomiota:D Vaikka olisi kiire, kannattaa teksti lukaista kerran pari ajatuksella lävitse ja miettiä onko parannettavaa. Itseä ainakin tökkii joskus hiukan sun tekstit, mutta kyllä niitä lukea pystyy. Tämä vaan siis oma mielipiteeni, enkä siis tarkoita mitenkään pahasti tai ilkeästi, ihan kohteliaisuutena :D Ainiin ja ulkoasu on tosi kiva, ainut miinus bannerin rajaukset, mutta muuten ihanan neutraali ja selkeä. Okei oon huono antamaan rakentavaa palautetta, sorry :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentistasi! :) omasta mielestäni tälläiset kommentit ovat kivoja koska ovat selkeitä ja neuvovia. ;) Ja tosiaan mulla on yhäkin noissa kirjoituksissa ongelmia, vaikka miten yritän niihin panostaa ja katsoa tarkasti läpi en osaa huomata virheitä lukihäiriön takia (pitäisi varmaan aina laittaa jollekkin ammattilaiselle ensin tarkistettavaksi :D ) Omasta mielestäni osasit hyvin antaa rakentavaa palautetta, kiitos siis siitä :)

   Poista