torstai 10. syyskuuta 2015

Me hypätään pitkästä aikaa

Hjörkan kanssa siis hyppäsin maanantaina (7.9) ja hyppäämistä oikein ei ollakkaan harrastettu taas hetkeen. Tälläkin kertaa mentiin aika pientä koska ei Hjörkka oikein osaa hypätä ainakaan takajaloillaan. Mutta on se parantunut siinäkin kun aloin sillä hyppäämään, silloin ei edes etujalat hypänneet. Tallille päästyä mua odotti tälläinen kiva kaveri taas tarhassa...
"Oonko mä nyt kaunis tän uuden tyylin kanssa?" -Hjörkka
Laitoin reippaasti kuntoon, kentälle laittamaan esteitä ja kaikki valmiiksi. Alla kuva siis parista esteestä, puomikasa kylläkin siirtyi kavaletiksi ja ihan puomiksi. ja alla viellä tehtävät mitä tein.

Teht.1                                                                      teht.2                                                                         teht.3
Verkkasin reippaasti ja aloin lisätä ravissa puomia. Pienet välikäynnit ja aloin tulla puomia ja kavalettia (teht.1).
Vähän väsynyt jo ennen hommia, heinäkin jäänyt suuhun
Joo älkää kysykö, menin puolet alku raveista näinPuomin ja kavaletin lisäksi, lisäsin ristikon jonka perään piti mennä pitkälle sivulla rauhallisesti laukkaamaan tai ravaamaan (teht. 2)
Niin hieno heppa mulla vähä istunta hakusessa
Välillä ei onnistu niin kuin haluisi


"HUI! Siinähän on este!" -Hjörkka

Suuntaa muutellessa menin ristikkoa halkaisijalla jota pystyi mennä molemmista suunnista ja tätä vain käynnissä tai ravissa menin. Saatoin myös välillä mennä heti ristikon ja kaveletin perään tätä pienempää halkaisijan ristikkoa. (teht. 3)

Näitä tehtäviä vaihdellen oikeastaan hyppelin ja lopuksi vain päästeltiin laukassa ja otin vähän tölttiä ja ravissa asettelin.
Päästellään
Laukkatahtista tölttiä


Ei hätää, ravasin viellä jalustimienkin kanssa loppuraveja
Ihan lopuksi menin kävelemään loppu käynnit kentän viereiselle tielle.

Hoidin pois ja kun tällä tammalla se ihana kesäihottuma on niin tarhassa sitten puku päälle (kun oli aluksi odottanut tämän piehtaroivan). Siitä tuli niin hassu kuva tällä kertaa kun olin pukemassa pukua niin siksi siis tämä loppu sepittely.
"taasko toi pitää laittaa päälle" -Hjörkka

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja mukavaa että pääsitte pitkästä aikaa hyppimään <3 :)

    VastaaPoista