sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Heti perään Lumikki omanani 1 vuoden 21.4

Heti perään juhlin Lumikin kanssa sitä että ostin ponin omaksi vuosi sitten! Poni on ollut nyt vuoden itselläni tai se muutti meille tasan vuosi sitten ja oikeastaan maksoin sitä osissa siitä eteenpäin. Mutta se on ollut vuoden oikeastaan omanani ja tämän pikkupirun kanssa en vaihtaisi päivääkään!
Tämä huppu pää ufo tulee tänäkin vuonna olemaan ufona!

Ennen en olisi koskaan uskonut tykästyväni tähän poniin niin paljon että haluisin sen omaksi mutta toisin kävi ja iloisempi päätökseeni en voisi olla. Lumikki ei ole ehkä se helpoin poni, enhän itse pysty edes sillä ratsastamaan. Se ei kumminkaan minua haittaa ja tulen aina nauttimaan ponin kanssa touhuamisesta maastakäsin ja ehkä joskus kärryjen päältä! Jos tämä vuori kiipeilijä vuori sen sallii...


Vuokraajia on tullut ja mennyt ja osan kanssa jatketaan yhä vaikka harvemmin. Selina kuuluu yhä Lumikin ihanaan hoitaja "kuntaan" vaikka hoitaakin todella harvoin, ehkä kesällä vähän reipastuu kun aikaakin saadaan kaikki ehkä enemmän! Sekä toivon mukaan Aino ja uusin jäsenemme Viivi pystyisi vielä jatkamaan tämän vuoden kokonaan ja ehkä ensi vuotta ennen kuin joutuisin uusia pieniä ratsastajia etsimään.

Vuosi on tuntunut oikeasti todella lyhyeltä ja nopealta tämän tamman kanssa. Klinikka reissua on ehtinyt tähän vuoden sisään ja paljon psylliumin syöttöä hiekka ongelman takia. Lisäksi tuli tarkat ohjeet kaikkiin hiekka aikoihin kun hiekka on näkyvillä tai syötävillä niin ja jos hiekka ei tule olemaan ongelma, meidän kesäihottuma tulee olemaan. Ongelmia on yksi ja tuhat tämän ponin kanssa mutta en sitä vaihtaisi mistään hinnasta. Lumikki on juuri täydellinen poni minulle, sitkeä, vähän ärsyttävä, jääräpäinen kuin muuli ja ei tunnu ottavan opikseen mistään. Mutta osaa se yllättää ja kisaamisesta selvästi tykkää, vain kerran ollaan lähdetty ilman ruusuketatta kisoista!


Näitä liikkeitä ei onneksi olla vielä mulla ollessa nähty


Okei ehkä se on kumminkin oppivaisin, rauhallisin, kaiken kestävä ja omalaatuisin poni joka on juuri täydellinen omalla tavallaan. Kyllä siitä niin paljon hyviä puolia loppujen lopuksi löytää että huonot jäävät juuri ja juuri kakkos sijalle näissä jutuissa. Lumikki on oppinut paljon vuoden aikana ja vain kasvanut isommaksi siinä ajassa. Tästä jatketaan ja katsotaan mitä taas vuodessa päästään kokemaan!

4 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea teillekin vuosipäivän johdosta - teillä on aivan varmasti monta ihanaa vuotta edessä!

    VastaaPoista
  2. Onnea teidän vuosipäivästä! Lumikki on ylisöpö, ponin pallero. Oot onnekas kun sait se omaksesi. Toivottavasti teillä on monta vuotta vielä edessä.

    VastaaPoista