tiistai 6. maaliskuuta 2018

miksi en enään postaa niin usein?

Itselleni tuli ainakin kyseinen kysymys mieleen vähän aikaa sitten. Tähän en itsekkään osannut heti vastata, mietin miksi en tosiaan enään postaa niin usein. Kirjoitettavaahan vaikka olisi joka päivältä, kävin myös viikonloppuna HHF:ssä josta ajattelin kyllä postauksen tehdä vaikka olin vain lauantaina kun en muina päivinä päässyt. Toki nyt on ollut kovempien pakkasten takia kevyempää kaikilla, itsellekkin tauti yrittää päälle kaiken lisäksi ja kohta lähden parin päivän reissullekkin ulkomaille!

Nykyään kyllä todella moni bloggaaja postaa harvemmin, toki kaikki kasvamme, aika käy enemmän ja enemmän vähiin jolloin postauksia ei vain tule kirjoitettua niin paljoa. Itselläni kumminkin aina välillä olisi aikaa ja kerkeisin postailemaan aika tasaisesti mutten silti tänne päivittele. Toki olen tässä miettinyt että haluaisin laittaa blogini taas eloon ja päivitellä useammin, mutta kun tätä suunnittelen käykin niin että en päädy tätä tekemään. Bloggaaminen, tubettaminen, ratsastaminen tai mikä vain pitää tehdä koska se kiinnostaa ja on kivaa, mitään ei saa pakolla kumminkaan mennä tekemään.

Opiskeleminen on alkanut kiinnostaa, mutta en tiedä mitä haluaisin opiskella. Haluaisin koko aikaisentyön, mutta en tiedä mikä olisi sellaista mikä minua kiinnostaisi niin paljon että en heti 2 kk jälkeen ole puoli kuollut ja halua lopettaa heti siihen paikkaan. Tällä hetkellä teen töitä Hjörkan luona jälleen sekä kerran viikkoon käyn siivous hommassa. Hjörkan luona on mukavaa tehdä töitä, eihän hevostyöt vielläkään täysin kiinnosta mutta kyllä niitä teen. Siivous ala ei ole minulle, sitäkin teen mutta olen alkanut joutumaan ottamaan allergia lääkkeen ennen tai jälkeen työn koska olen yhä pölylle allerginen. Mutta yksitoikkoinen työ ei kiinnosta, siksi tykkään tehdä mielummin nytkin kahta eri työtä koska se pitää minut kiinnostuneena ja innostuneena.

Kirjoittaminen kiinnostaa, haluaisin myös julkaista paljon kuviani eripaikoissa katsottavaksi. En ole kumminkaan kirjoittamisessa mestari enkä koskaan tule olemaan, innostusta äidinkieleen ei ole koskaan ollutkaan ja lukihäiriö estää siinä myös hiukan. Joten kun kirjoitan, kirjoitan kuin puhun. En tykkää keskittyä onko kaikki kirjoitettu täysin oikein tai kuulostaako tämä järkevältä, haluan kirjoittaa kuin itse tykkään.

Miksi sitten en postaile usein, en vain tiedä, availen aina bloggerin sivun, katson että haluaisin muuttaa ulkoasua ja saada sillä uutta eloa blogiin, en saa sitä tehtyä kumminkaan. Haluan kirjoittaa mutta en aina jaksa kirjoittaa. Haluan julkaista kuviani mutta en halua ilman tekstiä niitä julkaista. Ehkä tämä tästä, yleensä tähän aikaan vuodesta mulla on pieni innostuksen putoaminen kaikessa, ratsastus ei ole nyt kiinnostanut enkä ole Jenillä pitkään aikaan taas ratsastanut, Hjörkan selkään olen hypännyt aina välillä mutta en tiedä mitä tekisin. Lumikki on nyt liikkunut miten on liikkunut mutta tämänkin ponin kanssa haluaisin vain istuskella ja katsella kun toinen syö heiniään, siinä vähän rapsutella ponia ja vain olla ponin kanssa hetken tekemättä mitään.

Jos nyt joku tänne asti jaksoi lukea, olisiko joku innokas tekemään mulle uuden ulkoasun tai vaikka vain bannerin? Ehkä siitä saisin vähän uutta innostusta tähänkin juttuun!

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea taas sun blogia! Toivottavasti palailet taas pian blogin pariin :)
  Mä voisin ainakin tehdä bannerin, jos heität vaikka säpöön tilauksen! En osaa sanoa milloin saan tehtyä, mutta yritän mahdollisimman pian, jos haluat multa vain tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä yritetään palailla pikku hiljaa! :) Ja pitääpä laittaa, kiire ei ole!

   Poista