torstai 7. heinäkuuta 2016

Postaushaaste: Jatka lausetta


Nyt kun oikeastaan ei tule mentyä tallille kun olen mökillä, on hauska tehdä blogiin sitten näitä haasteita. Seuraavan kerran menenkin tallille vasta leireilemään! Tämän heti nähtyäni olin jo päättänyt heti tekeväni sen kunhan aikaa olisi ja sehän aika tuli jo nyt.
Lempi askellajini… on laukka, rakastan vauhtia ja sitä tunnetta kun saa vaikeammallakin hevosella sen nostettua.


Lähestyessäni estettä… jännitän kovasti ja toivon tekeväni kaiken oikein. 


Tallilla pelkään… ötököitä, en kaikkia onneksi, vain ampiaisia ja mehiläisiä, en siedä niitä vielläkään! 


Hevosmaailmassa en ymmärrä… miksi toisten ratsastusta on niin hauska haukkua. Kaikilla on parannettavaa, jopa niillä maailman mestareilla, kaikkihan me aloitetaan nollasta ja edetään eteenpäin.


Unelmieni hevonen… issikka, mustan värinen, hiukan haastava mutta silti todella kiltti luonteeltaan, tamma sekä kilpaileminen kaikissa mahdollisissa maailman kisoissa olisi mahdollista. (Hjörkka nyt vastaa suurinta osaa, mutta silti siitäkin muuttaisin pari asiaa, vaikka se on jo nyt paras!)


En pidä hevosista, jotka… eivät kunnioita ihmistä, tulevat syliin, purevat tai näykkivät, ihan millä tavalla tahansa yrittävät olla ihmistä kunnioittamatta!

Tai kuten Lumikki, tämä poni yrittää jopa kesken ratsastuksen syödä ja jos menet väliin se purasee
Hevosenhoitaja… on meissä jokaisessa, kaikki me hevosia käsittelevät olemme hevostenhoitajia.


Jos taivaalta tulee vettä kaatamalla, ja minulla on tunti kentällä… menen sinne tunnille, ihan sama vaikka myöhemmin tulisin kipeäksi.


Vahvuuksiini ratsastajana kuuluvat muun muassa… hevostenkäsittely, ratsastajana en ole mikään paras, moni opettaja kyllä sanoo että olen kovin rauhallinen ratsastaja, mutta en kyllä itse nyt sitä tiedä.


Jos olen yksin tallilla, kun sähköt menevät, niin… hoidan asiani loppuun, kyllä ne sähköt jossain vaiheessa takaisin tulevat, ensin pitää kumminkin hoitaa hevoset.


Ratsastusleirit… ovat hyvä tapa oppia viikossa paljon enemmän.


Leikkituntien idea… on vain pitää hauskaa, ehkä jopa tippua edes sen kerran sekä ottaa rennosti.


Maastoilu on parhaimmillaan… pienessä ryhmässä, keskellä metsää niiden pieniä polkuja mentäessä, laukkapätkät ylämäkiin ja kannustaessa ratsua jaksamaan sen loppuun.


Aina, kun putoan… riippuu tilanteesta, jos ei sattunut istun siinä nauramassa tai jos sattuu yritän rauhoitella itseni ja kokeilla pystynkö jatkamaan. 

Tämä on yhäkin ainoa tippumis kuvani, tuolla kertaa pystyin vain hetken kävellä selästä ja sen jälkeen jouduin luovuttamaan.


Loppuun viellä kysymys, haluaisitteko että tulen kirjoittamaan leiriltäni jonkun postauksen?

8 kommenttia: