sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Jaksaa jaksaa, Lumikkikin jaksaa!

Vihdoin taas teillekkin kuulumispostausta ja viellä uusien kuvien kera! Tästä tulee enemmänkin Lumikki painotteinen koska lyhyesti kerrottuna Hjörkka tällä hetkellä on sairaslomalla kun sen jalka oli tuossa minun mökki viikon aikana mennyt vähän rikki... Nyt sen jalkaa kylmäillään 3 kertaa päivässä ja nyt päästään pikku hiljaa kävelemään maastakäsin pientä lenkkiä toivon mukaan!

Mutta sitten Lumikkiin, sillä on ollut nyt mukavan rentoa menoa, nimittäin 9 leirin aikaan se sai koko viikon lomailla, 10 ja 11 leirillä poni on mennyt sen 4 tuntia vain joten juuri sopivasti ponille. Tosin kun olin poissa oli poni keksinyt taas uusia temppuja.... Mutta ainakin kun olin ponia auttamassa kuntoon ja katsomassa perään poni meni todella kiltisti!
Sinisen huovan kuvat keskiviikolta 27.7
Väistöä menossa

Arvatkaas vaan kellä meni hermot väistöihin! :D
Lisää väistöä
Ponista oli myös tunnin jälkeen otettava pakolliset rakennekuvat, koska aikasemmat on jo alku kesästä, kuvia katsoessa huomaa ainakin että ponin vatsa on pienempi ja omasta mielestäni ainakin ponilla on enemmän lihaksia! Käytiin myös keskiviikkona pienellä kävelyllä sekä syöttelin siinä odotellessa Lumikkia. Käytiin siinä samalla kun leiriläiset kävivät hoitsuillaan hoitsumaastossa, me tehtiin pieni oma reittimme ja kävimme metsässä pyörähtämässä mun perus mini lenkki jossa pääsi poni vähän kiipeilemään. Asia mihin poni pitäisi saada viellä totutettua on että Lumikilla voisi käydä ihan maastossa, isossa porukassa ilman että vieressä on joku! No ehkä sitten syksyllä tai talvella...


Torstaina ja perjantaina ratsastikin leiriläinen Helmi Lumikilla ja kuten aina Lumikki tekee itsestään tykätyn. Vaikka oli alkuviikon temppuillut (viime viikosta en tiedä), Lumikki meni niin kiltisti kun olin katsomassa ponin perään. Helmi pärjäsi hyvin Lumikin kanssa vaikka perjantaina poni olikin jo hiukan väsynyt ja leirikisoissa joissa ratsukko meni kouluradan ei Lumikki meinannut enään jaksaa laukata laukka osuuksia. Poni antoi kumminkin kaikkensa molempina päivinä!




Arvatkaa mitä tässä on tapahtumassa: Laukan nosto Lumikin tapaan tietenkin!


Perjantai aamuna oli siis ensin tunti jonka perään ratsastettiin heti kouluradat, siksi koulurata ei onnistunut parhaiten, mutta kumminkin rata näytti menneen muuten hyvin paitsi tietenkin nämä laukkapätkät joissa poni oli jo väsynyt. Lumikki on jaksanut todella hyvin nyt kesän ja tässä jo suunnittelin että kesän jälkeen on pakko antaa ainakin parin viikon loma ponille jotta se jaksaa sitten taas treenata tosissaan. Viellä viikko ja sitten vähän palauttelua ja loma ponille!





Ponille iski joku energia piikki
Tosiaan, Lumikille kuuluu hyvää vaikka se onkin jo vähän väsynyt myös juoksemaan joka viikko tunneilla. Mutta tähän olen ponia opettanut, siihen se on myös oppinut. Toivon mukaan kumminkin pystytään Lumikin kanssa jatkamaan meidän treeniä syksyllä ja talvella ja käymään vähän ulkopuolella tuttua talliakin. Mutta tämä nähdään vasta silloin! En oikein keksinyt mitä muuta kirjoittaisin tällä kertaa, koska Lumikki vain käy tunneilla omaan tahtiinsa sekä en minäkään nyt sitä vahdi 24/7, vaikka haluaisin välillä :D.

6 kommenttia:

 1. Ohoh, Lumikki menee väistöjäkin jo tosi hienosti, muutenkin poni näyttää ihan superhyvältä :) Vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poni tekee kyllä parhaansa! :) Hyvä että se näkyy ulospäinkin :D

   Poista
 2. Moi! Voinko jakaa minusta otettuja kuvia omille tileilleni esim. Instagramiin�� T. Helmi

  VastaaPoista
 3. Meneepäs Lumikki mallikkaasti! Ihuna poni ❤

  VastaaPoista