sunnuntai 23. marraskuuta 2014

talvinen kuvahaaste by: Blogitalli


Nämä ovat mielestäni vain niin hauskan ihanaa kirjoitella! Mitäs te tykkäätte kirjoitella ja lukea näitä? mutta nyt siihen haasteeseen ja ohjeet jälleen alla.

Minulle joulut ovat olleet AINA huonon onnen aikaa, mutta silti rakastan sitä vuoden aikaa kaikista eniten! Viime vuosi oli ehkä kaikista pahin kun heti ensimmäisenä joulukuun päivänä sain kuulla entisen vuokrikseni, Leksun, muuttavan pois tallilta jossa silloin asui joka oli minulle niin kova shokki. Sekä aikasempina jouluina olen vain tippunut hevosen selästä (meninpä tänään sen taas vuoden tauon jälkeen tekemään)/ saanut tikkuja käteen, jalkaan ja muualle/ saanut mustelmia/ poltin 2 peräkkäisenä jouluna käteni ja niin :D ja siis minulla selvästi alkoi joulu kun alkoi jo huono onni tekemään kepposiaan lisää...

Mutta parasta talvella/jouluna on:
vuosi 2013
Hevosten kanssa ajanvietto, on paras jouluna ajan käyttämistä, vaikka minulle saattaa sattua kirjaimellisesti silloin mitä tahansa, en ole jättänyt jouluakaan ilman hevosia tai niitä ajattelematta. Hevoset ovat astuneet varpailleni, melkein osuneet minuun potkastuaan ilmaa ja olen sieltä lentänyt alas monia kertoja joulun aikana, silti minua se ei haittaa kun on joulu haluan vain viettää aikaani jotenkin ja tietenkin joudenkin rakkaiden eläinten kanssa.
Tämän lisäsin nyt myöhemmin kun vanhoja kuvia tutkiessa löysin! ihana poni ja ihanan kylmä -30 astetta!

Uudet tuttavuudet, onneksi kaikelle epäonnelle on usein tapahtunut jotain vastineeksikin jouluna. Aloitin n.3-4 vuotta sitten ratsastuksen jälleen pienen tauon jälkeen jatilassa ja kumma kyllä aloitin sen kuukausi ennen joulukuuta. Silloin minulle jäi tämä hevostelu päälle kokonaan jälleen ja joka joulu siitä asti käyn pari päivää ennen aattoa jatilassa ratsastamassa ja pitämässä kivaa kavereiden kanssa. Silloin tutustuin siis uuteen talliin, uusiin kavereihin ja uusiin ihaniin hevosiin! Myös muitakin (ei tallilla tutustuttu) kavereihin on tullut tutustuttua tavalla kuin tavalla jouluna.
lumi ja aurinko, uskon että tästä on moni samaa mieltä, kun on maa täynnä lunta ja aurinko paistaa, lumi kimaltaa niin ihanasti ja aurinko lämmittää sekä saa kuviin hauskaa "tuntumaa". 

Maastoilu, on ehkä hiukan jännempää mutta myös hauskaa ja aika kaunista kun on lumi maassa ja voi lähteä vaikka kahdestaan hepan kanssa maastoon nauttimaan metsästä lumen ihmemaana. ja jos siellä sitten lennähtää alas, niin onpahan pehmeämpi laskeutuminen ;)
Joulukoristeet ja valot, en tiedä kuinka moni ne loppujen lopuksi sitten huomaa, mutta itse RAKASTAN erilaisia jouluvaloja jotka tuovat pimeään valoa, samalla saa kaiken näyttämään niin ihanalle ja valoisalle keskellä pimeää. Myös kynttiläst ovat aivan mahdottoman ihania valon ja lämmön tuojia, Harmiksi hevoset eivät näistä asioista välitä niin ei voi viedä hevosen karsinan ympärille erilaisia valoja ilman pelkäämättä että ne saattaisi joutua rikotuksi ja syödyksi. Ainakaan vuokriksen karsinan ympärille ihan turvallisuus syistä en uskalla ripustaa mitää!

Sitten ohjeet:
  • Kopioi haasteen banneri postaukseesi.
  • Linkitä tämä haaste omaan postaukseesi, jotta muutkin löytävät ohjeet haasteen toteuttamiseen ja osallistumiskaavakkeen.
  • Kerro omin sanoin mikä talvessa on parasta ja lisää viisi hienointa, hauskinta tai muistorikkainta talvikuvaa postaukseen.
  • Linkitä postauksesi tämän tekstin loppuun, jotta muutkin pääsevät lukemaan sinun postauksesi ja ihailemaan upeita talvikuvia.
  • Viimeiseksi suosikkibloggaajaasi tai vaikka kaverisi mukaan!
Toimitus valitsee bloggaajien kanssa voittajaksi mielenkiintoisen, persoonallisen tai muuten vain hienon haastepostauksen, jonka kirjoittaja voittaa Magic Brushin sponsoroiman talvisen harjasetin! Parhaiten ja mielenkiintoisimmin toteutetut haastepostaukset pääsevät myös Blogitallin etusivulle. 

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihana postaus! Osaisinpa itse tehdä yhtä hienoja!

    VastaaPoista