perjantai 17. lokakuuta 2014

hiljais eloa ja pientä päivittelyä

Nyt tosiaan on ollut hiljaista kun ei ole ollut kuvaajaa joka on vaikeuttanut tänne kirjoittamista. Tosin se etten pääsisi ratsastamaan ei ole ongelma, oikeastaan ratsastan nyt viikossa 3-6 kertaa. Tai liikuttelen maastakäsin tai vain jotain teen.
Yhtenä päivänä juoksutin hjörkan mutten ottanut kuvia sitten vaikka kamera olikin mukana, otin kumminkin sitten kun sitä syöttelin niin pari kuvaaMuuten ollaan maastoiltu aika urakalla, koska on ollut seuraa ja olen saanut luvan mennä sinne nyt kun seuraa on. kyllä me välillä kentällä pyöritään mutta silloin oikeastaan ei mene yhtään hyvin ellen vain laiskottele. Hjörkalla on ollut jokin kenttää vastaan, koska siellä pukittelee ja maastossa menee sitten ihan nätisti. No eipä voi mitään vaan jatketaan sitä mitä tehdään. 
Puhelimella olen oikeastaan kuvaillut enemmän kun se mukaan sitten pakosti aina tulee ja sillä saa nopeasti näppäistyä kuvia. Voisin vaikka joku kerta tehdä postauksen kuvista mitä kamerasta löytyy. Siitä tulisi ainakin kuva painotteinen silloin.

Ei mulla nyt muuta oikeastaan päiviteltävää ole joten, seuraavaa postausta odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti