lauantai 12. heinäkuuta 2014

ekaa kertaa ilman satulaa

Kävin Hjörkkaa perjantaina ja lauantaina ratsastamassa. Molemmat ratsastukset olivat mielestäni niitä onnistuneita kertoja koska molemmilta kerroilta jäi erittäin hyvä mieli. 

Perjantai
Menin ennen ratsastusta auttamaan oripoikien laidun siirrossa jossa siirsin zirconin. joka onnistui hyvin jonka jälkeen jarruteltiikin vain niitä etteivät olisi aidoista läpi menneet.
Siitä sitten mentiin suoraan tallille jossa Hjörkan hakuun ja hoitoon. Päätettiin että kokeilen Hjörkalla mennä ilman satulaa mutta ensin satulalla energiat pois mitä oli viikon tauon aikana ehtinyt kertyä. 
vauhdilla vain heti alkukäynneissä eteenpäin
sekä heti ilman jalustimia
ravi viellä alussa sitä vanhaa samaa päätä ylhäällä

ja sitten vihdoin! <3
Mutta koska sillä sitä ei aikaisemmin kuulemma oltu kokeiltu niin laitettiin varmuudelta kahvat joista olisin tarvittaessa saanut otettua kiinni. Yllätykseksemme, Hjörkka toimi kuin olisi aina menty ilman satulaa, toimi jopa rennommin! mutta kata ei ollut ottanut paljoakaan kuvia kun menin ilman satulaa...


Lauantai:
mentiin katankaa jälleen tallille mutta tällä kertaa oli hiukan kiire koska minun piti viellä kotona pakata ja syödä ennen kuin lähettiin äitinkaa ajaa takas kouluun. joten päätin että kun oli kiire menisin koko tunnin ilman satulaa tosin kahvat aluksi turvana. Hjörkka toimi taas hienosti ja ei enään ollut yhtä paljon energiaa kuin perjantaina.
Töltättiin myös pitkästä aikaa hiukan, pyöri niin hyvin mielestäni
ja melkein alusta asti löytyi rentoutta <3
sitten heitin pois kahvat koska painoivat minuakin jalkoihin ja tamma toimi hienosti
ja heti kun kokeili mennä vain harjasta pitämällä kiinni niin mentiin syömään...
Ei mitään, tunnin jälkeen hoito pois pikaisesti ja paljon taputuksia ja herkkuja ja kotiin.

1 kommentti: