maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lumikin irtohypytystä

Torstaina (28.5) kävin jatilassa ja liikuttelin Lumikin. Koska vapaata oli ollut päälle viikon arvelin vauhtia olevan ja sen kyllä varsa näytti. Ajattelin irtohypyttää koska ei olla hetkeen sitä tehty vaikka siitä se tykkää. Tavallisesti heti esteen jälkeen se jarruttaa ja jää vaan seisomaan kiltisti ja syömään hiekkaa, nyt se vaan kiihytteli esteen jälkeen ja löysi kulman jossa on heinää niin sinne se sitten aina juoksi. Pari kertaa laitettiin se juoksemaan sieltä pois mutta sinne se sitten myös palasi.
Heinää suussa, kävipähän se sille palkkioksi kun ei muuta ollut nyt.
Hypytin ihan pientä sille n. 60cm asti ja näytti ainakin kuvissa siltä että viellä parikymmentä senttiä lisää olisi voinut laittaa. Kunto on ainakin ponilla kasvanut kovasti. Mutta en isompaa laittanut, sai nyt tyytyä siihen.
Este tässä jo 60cm ponilla pieni ilmavara kenties?
Eikä kaukaa ollenkaan hypätä
Lumikki on myös alkanut haluta toisten ponien seuraan ainakin kentällä ollessaan. Aina se sinne katselee missä menee kaveri, nytkin se olisi halunnut vain katsella Seraa joka oleskeli lähettyvillä ja kun kaveri seisoo halusi ponikin seistä. Ihan hupsu varsa. Ja myöhemmin maneesista tuli tuntilaisia niin se meni portille heti hyppelyiden jälkeen ja katseli kavereita ja näytti hetken siltä että voisi vaikka portin välistä mennäkkin, onneksi ei mennyt.
"Oi, tuollahan menee kavereita"
Muuten sai se vähän irrotella kentällä irtona ja hyppiä. Hyppäämisestä se tykkäsi vaikka jotain siellä esteen välissä sitten jarrutti ja katsoi olisko voinut tulla takaisin päin, kumminkin joka kerta se hyppäsi toisenkin yli ilman ongelmia ja sehän hyppäsi tosi hyvin ne pienemmästäkin vauhdista.


Kesällä varmaan hypyttelen leiriläisten avulla lisää sitä jos he haluavat irtohypytystä ohjelmaansa, koska se on vain hyvää treeniä pikkuiselle ja se nauttii siitä. Mutta katsoo mitä leiriläiset haluavat ohjelmaansa. 

16 kommenttia:

 1. oi miten suloinen poni ♥ aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia! Olisi voinut olla enemmänkin kuvia :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia, ja onkos sillä aivan loputon hyppykapasiteetti, vai näyttääkö se vain siltä:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kun sitä lihasta vain tulee niin se jaksaa koko ajan enemmän ja enemmän, hyppyyn tarvitsee kumminkin niin paljon lihasta ja voimaa :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) (kunniaa kumminkin kuvaajalle eli Airille)

   Poista
 5. Voi ei, ompas suloinen poni ♥ Tuo väri on todella kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikki kiittää :) Itsekkin tykkään tuolla ponilla tuosta väristä :D

   Poista
 6. Kiva postaus! Lumikki on tosi ihana!!!!! Se muuttuu tosta varmaan kimoksi :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Lumikkikin kiittää :D niinhän se varmaan muuttuukin mutta ei voi mitään :p

   Poista
 7. Voidaanko hypyttää Lumikkia meijän leirillä?:) t:Noora

  VastaaPoista
 8. Aika söpöö kun tollane pikkupallero hyppää noin korkeita esteitä noin isolla ilmavaralla :* :) mukava postaus!

  VastaaPoista