tiistai 18. maaliskuuta 2014

"nyt ne meni sit läpi"

 Otsikko kertoo lauantain tapahtumasta aika hyvin. 
Kävin siis lauantaina tallilla, mutta en ratsastanut koska Hjörkka oli saanut jonkun bakteerin suuhunsa joka sitten oli turvottanut kielen ja sylki rauhaset. (epäiltiin että kun keskiviikkona oli raspaus että silloin sitten tullut jokin suuhun)

Kävin siis tallilla auttamassa vain 2 orivarsan laitumen vaihtoa. (kuvia ei tältä päivältä ole! Anteeksi!!)
Heti tallille päästyä pääsin hommiin ja siellä vierähti helposti 3-4 tuntia.
Nuoret orivarsat oli energisiä mutta kun he pääsivät sitten vähän vanhempien orivarsojen kanssa samaan laitumeen niin pikkuiset jo ehtivät hengästyä. Jossain vaiheessa totutusta pienemmät jäivät sitten nurkkaan josta pääsi aitauksen lisä-osaan (välissä oli tosin portti joka oli rautalankaa ja sitä ihan tavallista narulankaa, sekä minä ja tallinomistaja) Kun pienemmät eivät päässeet minnekkään muualle tulivat ne vain meidän läpi ja sen lisäksi viellä langoista. onneksi oli se lisä-osa siinä, ei olisi ollut kiva lähteä metsästämään teiltä.

Parin tunnin tutustumisen jälkeen kaikki olivat jo rauhoittuneet ja lähdin sen jälkeen kotiin. (kylmä oli siinä ehtinyt tulla koska tuuli aivan hirveästi ja kylmästi)
Ulkona oli lunta kun heräsin ja tuossa säässä sit orivarsat... (en tiedä miksi meidän kissa Iita päätti tulla mukaan kuvaan)
Eli pikkuiset orivarsat olivat:
Tämä pikkuinen kaveri &&&&
Tämä pikkuinen.
 Ne siirrettiin:
Näiden 4 ja 2 muun kanssa samaan. 

2 kommenttia: